Rijgersberg

Vriendelijke bediening en een gied advies

Dagmar ambos

Ik ben zeer tevreden

Gewoon een leuk bedrijf

Mw sommeling

Prima advies en service

Astrid van Putten

Bij de aankoop was alles goed en gezellig. Maar bij het afleveren ging alles fout. Verkeerde kleur. Niet compleet. En dat kan gebeuren;, maar geef dan ook je fouten toe en zorg dat de klant tevreden... Bij de aankoop was alles goed en gezellig. Maar bij het afleveren ging alles fout. Verkeerde kleur. Niet compleet. En dat kan gebeuren;, maar geef dan ook je fouten toe en zorg dat de klant tevreden wordt gesteld. En helaas ben ik zeer teleurgesteld in Pronto

Goede prijs/kwaliteit

Nou teveel om op te noemen. Maar als hoofd taak "de klant is koning"

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt voor het invullen van de review.
We vinden het fijn om te zien dat u de prijs/kwaliteit, de winkeluitstraling en de levertijd goed beoordeelt.
Zoals u aangeeft is er echter helaas...
Bedankt voor het invullen van de review.
Zoals u aangeeft is er echter helaas het een en ander mis gegaan rondom de aflevering van uw meubels. Dit betreuren we ten zeerste en we evalueren uiteraard wat er precies mis is gegaan. Gelukkig is nu alles correct afgehandeld en we wensen u dan ook veel woonplezier toe met uw nieuwe meubels.

Zeer tevreden over aankoop en snelle levering.

Gekocht product werd eerder geleverd.

Correct en snell

mooie zaak qua uitsraling en overzichtelijk

Niet direct

Zeer klantvriendelijk

Groot assortiment

r wageveld

Netjes en goed geholpen

nee

nee

Mijn ervaring is neutraal.
De verkoop was super goed, verkoopster (karin) nam de tijd om goed onze vraag te snappen en uitleg te geven over de mogelijkheden.
De service omtrent bezorgen...
Mijn ervaring is neutraal.
De service omtrent bezorgen vond ik slecht. Eerst al discussie over het bezorgen, vervolgens een bezorger die alles zo in de woonkamer zet en niet eens weet hoe de bank in elkaar moet. Laat staan dat hij even helpt, wat wel was afgesproken.
Had hij dit wel gedaan hadden we op dat moment kunnen constateren dat de bank niet aan de verwachtigen voldoet (lopende klacht)

De verkoopster (karin) was super goed!!!

Zorg dat de afspraken duidelijk zijn, gecommuniceerd worden en worden nageleefd.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om de review in te vullen. We vinden het fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze winkel.
Vervelend dat er onduidelijkheden waren omtrent de...
Vervelend dat er onduidelijkheden waren omtrent de bezorging van de bank. Wij hebben een afhaalformule, zodat de klant ervoor kan kiezen om de meubels zelf op te halen, bij ons een bus te huren en anders gebruik te maken van bv De Meubeltaxi, een zelfstandig bedrijf dat niet bij Pronto hoort. Kennelijk is er omtrent deze bezorging sprake geweest van een miscommunicatie, wat wij betreuren. We zullen uw feedback zeker meenemen om dit in het vervolg te voorkomen.
Wat betreft de lopende klacht is er al contact met u opgenomen en de oplossing hiervoor loopt op het moment. Dit zal binnen korte tijd opgelost zijn en we wensen u dan ook heel veel plezier van uw nieuwe bank.

Laura Vlit

Super goed geholpen en vriendelijk personeel.

Goede uitleg van evt samenstelling van stukken van ons bankstel. Ook het zitschuim in 4 soorten duidelijk uitgelegd en de verschillende poten voor onder de bank.