Op een heel veel punten scoort Pronto goed tot zeer goed.

Bij aankoop zeer vriendelijk personeel,liep met ons mee en liet de mogelijkheden zien, tevens deskundig advies

Bij afhalen van het bankstel een behoorlijk chagrijnige mevrouw, die liever op zaterdag thuis wilt zitten

bezorg service zou prettig zijn

De levertijd werd ons verteld 5 tot 6 weken maar het werder er 8.
Moest ik zelf weer achteraan om daar achter te komen,gelukkig net voor de feestdagen binnen. (communicatie)

Als verbeterpunt wil ik wel even doorgeven dat het aan goede communicatie met de klant ontbreekt.
Wij werden gebeld dat de meubels geleverd konden worden en hoe wij dat wilden, dus wij hebben de meubeltaxi dit laten verzorgen op vrijdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur.
Afspraak gemaakt met de ??? van de meubeltaxi en omdat ik wilde weten of er aan de auto gepind kon worden heb ik nog even teruggebeld naar dit bedrijf en dat kon zie deze man.
Vrijdag om 16,45 uur worden wij opgebeld door pronto dat er nog een rekening openstond en of wij die nog voor 17.45 uur konden betalen. ( dus als er bij het communiceren met de klant bij de melding dat de spullen er zijn misschien ook nog gemeld kan worden dat de klant nog even voor de spullen komen dat er nog betaald moet worden.) Want wij dachten dat de meubeltaxi onder het beheer van pronto stond en dat we de gehele rekening daar konden pinnen. (Is misschien ook wel veiliger voor de chauffeur????)

Na een erg vriendelijk en goed advies van de verkoopster en een normale wachttijd hebben wij de stoel gekregen. Bij thuiskomst hebben wij het folie erafgehaald en zat er een gat in de armleuning.... Na een erg vriendelijk en goed advies van de verkoopster en een normale wachttijd hebben wij de stoel gekregen. Bij thuiskomst hebben wij het folie erafgehaald en zat er een gat in de armleuning. Dit hebben wij niet gecontroleerd op locatie, omdat het folie er nog omheen zat en de medewerker niet de indruk gaf dat dit nodig was. Wat ons nog meer verbaasde was de reactie toen wij binnen 30minuten bellen om te zeggen dat er een gat in zit. Het zou onze eigen schuld zijn. Wij zijn geen mensen die onvoorzichtig omgaan met artikelen. Na een tweede keer bellen is de stoel toch teruggenomen. Hier hebben wij echter niets meer van gehoord tot op heden.

klantvriendelijkheid en prijs kwaliteit.

Afhandeling bij klachten

Fijn bedrijf vriendelijk personeel

we werden goed geholpen, kregen duidelijk en vriendelijk advies

de winkel is erg vol en daardoor wat onoverzichtelijk en ik had voor het bedrag wat we voor de bank betaald hebben betere kwaliteit verwacht

Robin

Goed geholpen. Goede prijs/kwaliteits verhouding

Goed advies, vriendelijke mensen

toen ik de meubel taxi had gekregen hadden ze even nadrukkelijk moeten zeggen dat ik binnen een uur terug moest zijn. Ik had de bank namelijk 3 maanden geleden gekocht en had zelf een andere... toen ik de meubel taxi had gekregen hadden ze even nadrukkelijk moeten zeggen dat ik binnen een uur terug moest zijn. Ik had de bank namelijk 3 maanden geleden gekocht en had zelf een andere tijdsduur in mijn gedachte(langer). dit voorkomt problemen later op de dag.

Heel goed!

Mooie meubels voor een goede prijs!

Nee!

Goede ervaringen

Personeel is erg vriendelijk

Ga zo door

Wendy

Heel slecht. In november 2014 stoelen besteld, deze zouden eind januari 2015 geleverd worden. Begin februari nog niets gehoord, zelf maar gaan bellen. Bleek dat stoelen helemaal niet besteld waren... Heel slecht. In november 2014 stoelen besteld, deze zouden eind januari 2015 geleverd worden. Begin februari nog niets gehoord, zelf maar gaan bellen. Bleek dat stoelen helemaal niet besteld waren en er was wel aanbetaling gedaan!! Ik was een van de eerste die bestelling heeft gedaan volgens het filiaal, maar kon weer achteraan aansluiten en de levering zou eind april zijn. Bestelling geannuleerd en zelfde soort stoelen elders besteld en supersnel geleverd, voor mij geen bestelling meer via Pronto!!

Afspraken nakomen. Kreeg het idee dat er niet genoeg aan het probleem werd gedaan. En klant tegemoet komen met oplossing. Er werd enkel sorry gezegd. Niet echt goed voor de klantenbinding.

Verhage

Leuke winkel , gevarieerd aanbod.
Fijn geholpen.

goed advies.
levertijd binnen de afgesproken tijd

Bezorgkosten zijn in verhouding met de aanschafprijs best wel hoog.