D den Boe

Heb het bedrijf als prettig ervaren en het personeel is vriendelijk

nee het is mij goed bevallen en dit voor zich zelf al een sterk punt

nvt

Klantvriendelijkheid verschilt per vestiging.
In Spijkenisse zien ze je niet staan terwijl in de vestiging Rotterdam (Capelle XL) er gelijk iemand op een vriendelijke manier naar je toestapt.

Groot assortiment

Wij vinden de bezorgkosten te hoog. Je kunt ook een bus huren voor EUR 25 per uur maar dan moet je dus zelf het product bij de vestiging afhalen. Oudere mensen kiezen dan voor de te hoge... Wij vinden de bezorgkosten te hoog. Je kunt ook een bus huren voor EUR 25 per uur maar dan moet je dus zelf het product bij de vestiging afhalen. Oudere mensen kiezen dan voor de te hoge bezorgkosten. Ook vinden wij het een probleem dat een product niet kant en klaar is. Als het is afgeleverd moeten wij dus met behulp van een summiere handleiding het product nog in elkaar zetten. Wat ons betreft kopen wij geen grote producten meer bij jullie.

g.doddema

Zeer goede service en goed arsortiment en redelijke prijs verhouding.

klant vriendelijkheid

ga op de zelfde voet verder.

Tevreden klant

Ik heb bij het uitkiezen van de bank mogen genieten van een zeer behulpzame medewerkster, die de tijd voor me nam en alle mogelijkheden heeft laten zien. Hierdoor een goede keuze kunnen maken en nu... Ik heb bij het uitkiezen van de bank mogen genieten van een zeer behulpzame medewerkster, die de tijd voor me nam en alle mogelijkheden heeft laten zien. Hierdoor een goede keuze kunnen maken en nu de bank hier is, zijn we er allemaal heel blij mee en staat het prachtig.

Miranda Hotting-van Kleij

Prima winkel.

Vriendelijke verkoopster goede voorlichting eerlijke verkoopster

mevr A de Bruijn

Hebben een bankstel gekocht en alle handelingen en afspraken zijn prima verlopen. zijn erg tevreden.

C. van Bree-Dissel

Winkel is prima, bezorging een DRAMA !!!! En dat voor die E50,00 !!!! Zie verslag onderaan !!!! GRRRR !!!!!!
Dus na deze ervaring denk ik nog wel 10 x na voordat ik weer überhaupt een voet in deze winkel zet !!!!

Service in winkel is gewoon prima !!!

Bezorging was een DRAMA, een aanfluiting na de goede service in de winkel. De bezorger zou tussen 15.30 en 18.00 uur komen. Hij belde om 14.14 uur of hij eerder kon komen, ik zei dat dat goed was.... Bezorging was een DRAMA, een aanfluiting na de goede service in de winkel. De bezorger zou tussen 15.30 en 18.00 uur komen. Hij belde om 14.14 uur of hij eerder kon komen, ik zei dat dat goed was. Snel kamer/gang leeg spullen buiten gezet omdat ik binnen geen extra plek heb in mijn 2-kamerappartement. Kómt hij gewoon niet......en belt ook niet. Wachten, wachten, wachten, wachten, belt hij om 17.00 uur dat hij er over 20 minuten is, komt hij gewoon om 17.45 uur!!!!!! Wáárom wil hij eerder komen , hier heel het huis op zijn kop, honden kon ik niet uitlaten, want hij zou komen ect ect !!!! Heb het afgehandelt, niet veel gezegd want ik denk anders ontplóf ik !!!!! Gwoon die E50,- betaald, wegwezen en nóóit meer terugkomen !!!! En ik zal nog wel 10 x denken voordat ik iets bij Pronto aanschaf !!!! GRRRR!!!!!

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Beste mevrouw Dissel,
Wij betreuren het dat De Meubeltaxi deze slechte service geleverd heeft.
Wij zullen hier met De Meubeltaxi contact over opnemen.
Hopende dat u uw review wilt...
Beste mevrouw Dissel,
Wij betreuren het dat De Meubeltaxi deze slechte service geleverd heeft.
Wij zullen hier met De Meubeltaxi contact over opnemen.
Hopende dat u uw review wilt herzien.
Ondanks deze ervaring zien wij u graag van harte terug in onze winkel.
Pronto Wonen Spijkenisse

Vriendelijk geholpen, mooie winkel!