Maron is goed toegankelijk en in alle opzichten laagdrempelig.

Er is ruime keus en er worden praktische tips gegeven.

Nee.

Wassink

Goed geholpen,en een prima advies.

Goede uitleg .

Maron is een zeer prettig bedrijf. ben goed geholpen en geadviseerd.

assortiment, gezellig, vriendelijke mensen etc.

Maron hoeft haar dienstverlening niet te verbeteren. Wat ik wel moet opmerken is de lastige omschrijvingen van de opbouw handleiding. Als je een kast naar eigen smaak indeelt en besteld. dan komen... Maron hoeft haar dienstverlening niet te verbeteren. Wat ik wel moet opmerken is de lastige omschrijvingen van de opbouw handleiding. Als je een kast naar eigen smaak indeelt en besteld. dan komen er handleidingen bij waar ook alle mogelijke combinaties in staan. Dat is zeer onoverzichtelijk en wekt frustratie op omdat het veel zoekwerk is.

Nico Gronert

Vriendelijk en 'no nonsens'

neen

neen

Klaassen

Prima geholpen, vriendelijk en net personeel.
Leuke betaalbare meubels

Klantvriendelijk

Mailen , komt vaak in de spam. Word vrij laat door gegeven dat artikel binnen is

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Prettig om te mogen lezen dat u goed en vriendelijk bent geholpen bij het uitzoeken van uw aankoop.
Helaas kunnen wij niet voorkomen dat de...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Helaas kunnen wij niet voorkomen dat de verzonden mail bij mensen in de spam terecht komt, dit is afhankelijk van uw eigen e-mailprogramma en de instellingen hiervan. Zodra wij geen reactie ontvangen, zorgen wij er uiteraard voor dat we u alsnog van de aankomst van uw artikelen op de hoogte stellen.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. De koffie staat altijd voor u klaar!
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Mooie meubels en goed geholpen door verkoopster.

Toen ik binnen kwam werd ik meteen heel hartelijk ontvangen en er werd gevraagd waar ik naar opzoek was, de prijsklasse die ik had aangegeven werd ook goed rekening mee gehouden. Uiteindelijk na de... Toen ik binnen kwam werd ik meteen heel hartelijk ontvangen en er werd gevraagd waar ik naar opzoek was, de prijsklasse die ik had aangegeven werd ook goed rekening mee gehouden. Uiteindelijk na de eerste keer nog een lichte twijfel tussen twee banken ben ik nog een keer terug gekomen, weer ben ik heel fijn ontvangen! Toen heb ik een besluit gemaakt voor welke bank ik zou gaan en hier werden nog hele fijne tips aan toegevoegd voor een optimale aankoop. De levering was binnen de aangegeven tijd en inmiddels ben ik al een paar weken ontzettend blij met mijn nieuwe bank!

Informatie over product

Het computer systeem werkte niet waardoor ik iets langer duurde met het bestellen.

M van leur

Fijn bedrijf goed en vriendelijk personeel goede prijs. Groot assortiment.

Alles is prima

Geen verbeterpunten

Linda Oosterink-Toonk

Erg prettig en professioneel geholpen. Iets moois uit de opruiming geshopt waar we heel blij mee zijn. Daarnaast met veel geduld en prettige uitleg van de verkoper 2 stoeltjes uitgezocht.

De verkoper geeft de klant even rustig tijd om na te denken waarbij hij ook af en toe even wegloopt. Zo heb je rustig tijd om na te denken zonder druk.

Af en toe wat meer acties zou best oke zijn aangezien de producten best prijzig zijn. Uiteraard is de kwaliteit ook erg goed, maar dan zou ik misschien toch eens vaker rond snuffelde zonder per see... Af en toe wat meer acties zou best oke zijn aangezien de producten best prijzig zijn. Uiteraard is de kwaliteit ook erg goed, maar dan zou ik misschien toch eens vaker rond snuffelde zonder per see wat nodig te hebben.

Geen goede ervaring. Geen vriendelijke verkopers helpen slecht en hebben geen tijd voor je.

Nee absoluut geen sterke punten.

Neem de tijd voor je klant.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij vinden het zeer teleurstellend dat uw bezoek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Alle aankopen van onze klanten worden verwerkt in ons...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Alle aankopen van onze klanten worden verwerkt in ons systeem. Wij kunnen uw gegevens, aankoop of servicemelding echter niet herleiden. Wij zouden daarom graag via deze weg de kans krijgen met u in gesprek te komen, zodat we er samen op een correcte manier uit kunnen komen. Graag horen we van u.
Het team van Maron meubels & keukens