Goede service, vriendelijk ontvangen, goede advies,

Klant gericht.
Klant is echt ouderwets koning.

Wij hebben een zeer goede ervaring met afdeling keukens gehad.heel prettig geholpen. De keuken past 100 procent.de mensen zijn zeer klantvriendelijk en de koffie was lekker

Zeer goede service. En probleempje direct opgelost.

Hebben we niet.

Prima bedrijf. Goede service en fijn geholpen.

Helpen meedenken wat handig is en of hey staat of niey

Yvonne

Prima bedrijf! Al meerdere meubels gekocht en ook een keuken

Snelle service

Goed advies en klantvriendelijk

W.Rutgers

Wij hebben zeer goede ervaring met uw bedrijf,we werden prima en vriendelijk geholpen.

Neen niet echt.

Wij kregen verschillende adviezen,wat betreft het onderhoudsmiddel van de tafel.De verkoper had gezegd dat het goed was om de tafel af en toe te behandelen.En een verkoopster zei tegen onze zoon,die... Wij kregen verschillende adviezen,wat betreft het onderhoudsmiddel van de tafel.De verkoper had gezegd dat het goed was om de tafel af en toe te behandelen.En een verkoopster zei tegen onze zoon,die de meubels ophaalde, dat dat helemaal niet nodig was.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u enthousiast bent over Maron en onze klantvriendelijkheid.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u enthousiast bent over Maron en onze klantvriendelijkheid.
Het advies over onderhoud dat u heeft gekregen is van beide kanten goed, maar is wel afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. De tafel die u heeft gekocht heeft als afwerking een beits met een matte NC-lak. U kunt voor het dagelijks onderhoud het meubel gewoon afnemen met een licht vochtige doek en daarna direct het meubel nadrogen met een schone en droge doek. Voor een langdurige bescherming en voor het behoud adviseren wij u het meubel elke 4 tot 6 maanden te verzorgen met een dunne laag Matt Polish. Wij hopen u hiermee nog wat verduidelijking te geven over het behoud van uw aankoop.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw meubels en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Familie Slotboom

Een woonwinkel waar je in alle rust kunt rondkijken. De winkel heeft een professionele sfeer en de medewerkers geven goed en vakkundig advies. Ook geven zij je de mogelijkheid om na te denken over... Een woonwinkel waar je in alle rust kunt rondkijken. De winkel heeft een professionele sfeer en de medewerkers geven goed en vakkundig advies. Ook geven zij je de mogelijkheid om na te denken over je mogelijke aanschaf. Een voorbeeld is dat wij een optie konden nemen op eetkamerstoelen, zodat we in ons huis nogmaals konden controleren of de stoelen zouden passen onder de tafel.

Rust om rond te kijken. Professionele afhandeling van de bestelling. Vriendelijk personeel. Vakkundig advies.

N.v.t.

Dit was voor mij één vd mooiste meubelzaken die ik de laatste tijd bezocht had.Prachtig gedecoreerd en ik werd er heel vriendelijk geholpen.Dit is voor mij heel belangrijk.Wanneer er voor mij geen... Dit was voor mij één vd mooiste meubelzaken die ik de laatste tijd bezocht had.Prachtig gedecoreerd en ik werd er heel vriendelijk geholpen.Dit is voor mij heel belangrijk.Wanneer er voor mij geen tijd is ,ben ik zo weer weg.

Zie boven.

Heb ik niet