Rick hoksbergen

Erg goed geholpen in de winkel door Joop
De bank is ook erg mooi geworden.

Goed advies om een mooie bank te maken vooral ook advies in maten en prijzen

Nieuwe collega’s ondersteunen. De eerste vrouw die ons heeft geholpen wist niet goed wat ze deed.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review en uw aanbeveling!
Bedankt voor het schrijven van uw review en uw aanbeveling!
Erg leuk om te lezen dat uw samengestelde bank is geworden zoals gewenst. Fijn dat u goed bent voortgeholpen door onze ervaren verkoper en u een goed advies heeft gehad. Nieuwe collega’s worden doorgaans extra ondersteund met een interne scholing waar nodig, bedankt voor uw opmerking! Wat er precies niet goed is gegaan zullen wij intern gaan bekijken, zodat u te allen tijde goed geadviseerd kan worden in onze winkel.
Wij wensen u erg veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

D. Nederhoff

Mooie meubelen

Mooie meubelen, tegen goede prijzen. Opslag waardoor er geen druk is om je meubelen op te halen.

Lammers

Mooi assortiment

Ze houden zich goed aan afspraken

Jammer dat ze niet bezorgegen vooral als er veel spullen worden verkocht

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Prettig om te lezen dat u tevreden bent over ons grote assortiment en over de communicatie.
Bezorgen is een mogelijkheid. Dit besteden wij uit! Bezorgen...
Bezorgen is een mogelijkheid. Dit besteden wij uit! Bezorgen brengt te allen tijde extra tijd en kosten met zich mee die wij u willen besparen. Voor het vervoeren hebben wij aanhangwagens kosteloos ter beschikking staan en een bus tegen een kleine vergoeding. Onze magazijnmedewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het inladen.
Wij hopen dat alles voor u goed is verlopen en wensen u veel plezier van uw aankoop!

Lammers

Mooi assortiment

Ze houden zich goed aan afspraken

Jammer dat ze niet bezorgegen vooral als er veel spullen worden verkocht

Kirsten Wasser

Mooie spullen, goede prijzen, vriendelijke mensen en wat te spelen voor de kids.

Leuke verkoopdame

Aardige en gastvrije medewerkers. Alleen afministratief ging er veel mis.

Zeer gastvrij en gemoedelijk. Meedenken zonder opdringerig te zijn

Wat een chaos in de administratie. Even iets ophalen kost 1.5 uur baliewerk. Vervolgens bij het magazijn wist men ook van niks dus dat duurde ook weer . Daarna nog een keer teruggeweest om het... Wat een chaos in de administratie. Even iets ophalen kost 1.5 uur baliewerk. Vervolgens bij het magazijn wist men ook van niks dus dat duurde ook weer . Daarna nog een keer teruggeweest om het restant op te halen en er was wederom onduidelijkheid. Dus weer wachten. Jammer, want de rest is top. Heb dit in het verleden al eens eerder meegemaakt dus voor mij is het geen incident. Afhalen is trouwens natuurlijk niet meer van deze tijd...

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Goed om te lezen dat u gastvrij bent voortgeholpen en u tijdens de aankoop een prettige ervaring heeft gehad.
Spijtig dat er bij de afwikkeling...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Spijtig dat er bij de afwikkeling administratief en in ons magazijn onduidelijkheden zijn geweest, waardoor het meer tijd heeft gekost dan noodzakelijk. Zodra er een afspraak bij ons wordt gemaakt voor het ophalen, worden er voorbereidingen getroffen om alles soepel te laten verlopen. Onze excuses dat dit is misgegaan! Wij stellen uw verbeterpunt zeer op prijs. Wij gaan intern bespreken hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aanschaf en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Uitstekend

Goed advies en voldoende op voorraad

Klantvriendelijk, deskundig

Ze luisteren goed naar je wensen

Tip ga zo.door

Reijnders

Alles is heel goed gegaan - bestelling - afhaling - betaling - prima en snel . Dat kan niet iedere Winkel van Pronto Wonen
van zich zeggen. ( voorbeeld Roermond )

erg vriendelijke en behulpzame medewerker

misschien mogelijkheden om ook uit te leveren.