Seebe Janssens

Kort en krachtig : super !!!!!!

Goed materiaal, veel keus.

Marieke Ronde

Vriendelijk vakkundig en behulpzaam personeel

Dat zelfs de zaterdag hulp er zorg voor draagt dat je bij de juiste verkopers terecht komt

Ik vind het een goede woonwinkel.

Je wordt goed geholpen.

Nvt

Prettig geholpen

Speciale behandeling van het bankstel niet door de klant laten doen.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review! Goed dat u prettig bent geholpen en een mooie aankoop bij ons heeft kunnen realiseren. Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een... Bedankt voor het schrijven van uw positieve review! Goed dat u prettig bent geholpen en een mooie aankoop bij ons heeft kunnen realiseren. Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een bewuste keuze, hierdoor kunnen we de prijzen aantrekkelijk houden. Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk altijd in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen. Het aanbrengen gaat d.m.v. een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kan doen. Wij wensen u veel plezier van uw bankstel en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Het team van Maron meubels & keukens

S Janssens

Ontzettend fijne winkel. Veel keus. Overzichtelijk opgesteld. Deskundige hulp. Prijs kwaliteit perfect

Prijs kwaliteit en super degelijke spullen

Pascal

Prima service, zeer prettig geholpen, ontspannen sfeer, er werd alle tijd voor ons genomen.

Gemoedelijkheid
Meedenken
Ruime keuze
Gunstige prijs

Jammer dat we de meubels zelf moeten afhalen

J.P.M. Bus

Ruime keus, leuke deskundige hulp in de winkel

Prijs-kwaliteit verhouding

Een groot gemis is een bezorgdienst. Jammer dat je alles zelf moet meenemen, met alle risico's van dien.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Goed om te horen dat u deskundig bent geholpen en u uw keuze bij ons heeft kunnen maken. Bezorgen is een mogelijkheid, dit besteden wij uit. Bezorgen neemt... Bedankt voor het schrijven van uw review! Goed om te horen dat u deskundig bent geholpen en u uw keuze bij ons heeft kunnen maken. Bezorgen is een mogelijkheid, dit besteden wij uit. Bezorgen neemt ten alle tijden extra tijd en kosten met zich mee die wij u willen besparen. Zelf ophalen heeft als voordeel dat u zelf kunt bepalen wanneer u de artikelen in huis wilt hebben. Bij het inladen van uw artikelen wordt u keurig geholpen, zodat u de artikelen goed kunt vervoeren. Uiteraard bent u volledig vrij in deze keuze en denken wij graag met u mee. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Het team van Maron meubels & keukens

Pauline

Prettige mensen.
Snel geholpen en fijne service.

Op zondagopenstelling was er weinig klandizie toen we andere dag terug kwamen was er meer aandacht voor de klant

Niet telkens zelfde verhaaltje opzeggen gratis aanhanger huur......... actiever luisteren naar de klant en evt meedenken

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review en uw aanbeveling!
Bedankt voor het schrijven van uw review en uw aanbeveling!
Vervelend om te horen dat u bij het tweede bezoek aan ons beter bent voortgeholpen dan op onze koopzondag. Normaliter staan wij paraat om u voort te helpen en besteden wij graag alle aandacht aan onze klanten. Wij staan daarbij bekend om ons deskundige advies en onze klantvriendelijkheid. Wat er in uw geval niet goed is gegaan zullen wij intern bespreken, zodat wij dit in de toekomst kunnen voorkomen. Onze excuses voor het ongemak!
Om onduidelijkheden te voorkomen, zullen wij u van bepaalde spelregels op de hoogte brengen. Op deze manier komt u niet voor verrassingen komt te staan. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Het team van Maron

Wij zij zeer tevreden met onze aankopen bij het bedriijf

Duidelijk aankoop en uitleg op papier en bij vragen is het bedrijf altijd telefonisch bereikbaar