De verkopers/sters zijn uiterst kundig en hebben voldoende ervaring

De levertijden klopten er werd eerder geleverd dan verwacht zelfs rond de jaarwisseling

Het lijkt er op dat de winst behaald moet worden uit het aanprijzen van impregneermiddelen omdat deze te duur zijn en de garantie welke hier aan verbonden zit doet een beetje afbreuk aan de... Het lijkt er op dat de winst behaald moet worden uit het aanprijzen van impregneermiddelen omdat deze te duur zijn en de garantie welke hier aan verbonden zit doet een beetje afbreuk aan de kwaliteit van het produkt

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Leuk om te mogen lezen dat u tevreden bent met ons deskundige verkoopteam. Prettig dat uw bestelling rond die periode zelfs eerder is uitgeleverd dan de verwachte leverweek.
Het beschermen van de bekleding is iets wat wij sterk aanbevelen, hierdoor kunt u onbezorgd van uw aanschaf genieten. Geen enkele stoffen bekleding is standaard beschermd tegen vuil van buitenaf, hierin kunnen wij iets voor u betekenen door de All-in House impregneerpakketten aan te bieden. U heeft dan gegarandeerd 5 jaar lang bescherming voor uw stoffen bekleding, standaard heeft u uiteraard 2 jaar garantie op constructie- en fabrieksfouten. Het product zonder bescherming is kwalitatief niet anders dan met bescherming, u hoeft zich echter met bescherming geen zorgen meer te maken over het onderhoud. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Bronja Kooi kuipers

Het is er netjes, ruime keuze en vriendelijk behulpzaam personeel.

We hadden een bank uitgezocht, en bedachten ons een dag later over de stof.
Dat was geen probleem en we zijn de volgende dag opnieuw prima geholpen om toch de juiste keuze te maken.

Mevr Kok

Zeer vriendelijk personeel , de uitleg over de twee soorten stoelen waar ik interesse in had was zeer goed en daardoor was mijn keus makkelijk ,

de sterke punten vind ik zijn dat je rustig kunt rondkijken zonder dat steeds iemand bij je komt ,, maar als je iemand nodig hebt zijn ze altijd in de buurt ,, ook het afleveren van de meubels is... de sterke punten vind ik zijn dat je rustig kunt rondkijken zonder dat steeds iemand bij je komt ,, maar als je iemand nodig hebt zijn ze altijd in de buurt ,, ook het afleveren van de meubels is heel goed en alle hulp aanwezig zelf met in de auto laden

nee dit bedrijf is goed zoals het is

Wolterinck

Goed bedrijf , klantvriendelijk en genoeg verkopers in de winkel

Tijd voor de klanten

Dat er een optie bestaat voor leveren meubels vanuit maron

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Leuk om te mogen lezen dat u tevreden bent over ons verkoopteam en ons aanbeveelt.
Bezorgen is een optie, dit besteden wij uit. Bezorgen...
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Bezorgen is een optie, dit besteden wij uit. Bezorgen neemt ten alle tijden extra kosten met zich mee die wij u willen besparen, u kunt daarom kosteloos gebruik maken van onze aanhangwagens en tegen een kleine vergoeding kunt u onze bus reserveren. Bij het ophalen helpen we u met alle plezier met het inladen van uw nieuwe meubels.

Wolterinck

Goed bedrijf , klantvriendelijk en genoeg verkopers in de winkel

Tijd voor de klanten

Dat er een optie bestaat voor leveren meubels vanuit maron

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Bezorgen is een optie, dit besteden wij uit. Bezorgen...
Het team van Maron

Slechte ervaring. Vooral de serviceafdeling. Niet bereikbaar. En alles duurt heel erg lang. Moet overal zelf achteraan.
Verkopen prima, maar als er wat mis is, dan zijn ze niet thuis.

Betere en snellere service!

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te lezen dat er iets is misgegaan en dat u geen contact met ons team van de service heeft gehad. Wij willen hier graag samen met u naar kijken, graag ontvangen wij van u gegevens zodat we concrete afspraken kunnen maken en u kunnen bereiken. Wij staan u met alle plezier te woord, u kunt zich telefonisch bij ons melden of via onze website een service aanvraag indienen. Uw aanvraag komt dan direct bij de juiste persoon terecht die het voor u gaat oppakken. Wij zien uw reactie graag tegemoet.
Het team van Maron

Vriendelijk personeel. Netjes geholpen in de winkel bij de aanschaf en bij het ophalen van de spullen.

Netjes geholpen, duidelijke uitleg. Stoelen waren er zelfs eerder dan van te voren besproken was.

We zijn prettig geholpen. Toen bleek dat de meubels die wij gekocht hebben twee weken later flink afgeprijsd waren, kon er na telefonisch overleg wat aan de prijs gedaan worden. Klasse.

Goede uitleg.

Jammer dat de meubels alleen bij lamplicht te bekijken zijn. Wij waren een week ervoor in een andere vestiging geweest en wisten daarom dat de kleur bij daglicht anders uitvalt.

Kay Mennings

Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant van Maron. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

Prijs kwaliteitsverhouding