tops h.

was zeer deskundig en de verkoper nam alle tijd en was niet opdringerig. Wij werden vriendelijk ontvangen, konden ongestoord rond kijken en daar waar nodig om advies vragen, het advies
was zeer deskundig en de verkoper nam alle tijd en was niet opdringerig.
De verdere afhandeling van de aankoop verliep prettig.

Al aangegeven in onze ervaring.

Stichting Mini Manna Ulft

Zeer goed advies gehad en er is meegedacht met onze mogelijkheden, zelfs toen onze bus het begaf kwamen jullie met een oplossing

Prima, jammer dat bij de verkoop niet verteld werd, dat je zelf het artikel moest ophalen.

het leverprincipe " zelf ophalen" beter communiceren.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Dit geeft ons de mogelijkheid om ons telkens te verbeteren. Wij streven er juist naar om transparant en duidelijk te zijn tijdens de verkoop. Hierin is iets misgegaan. De desbetreffende verkoper heeft u daarom voor het ongemak en het misverstand een oplossing aangeboden. Hierin gaf u aan naar wens te zijn voortgeholpen met het vervoeren van uw artikelen.
Wij wensen u ondanks het misverstand veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron

Duidelijk en eerlijk advies

Oke

Brigit Overveld

We kopen hier graag.
Goede service. Leuke artikelen. Personeel denkt met je mee

Moesten lang wachten op producten maar werd opgelost door deze uit de winkel te halen.

J Jansen-Steentjes Ridderhof

Goeie ervaring , alles liep op rolletjes

goed mailcontact

nee

Keurig en net geholpen met goede adviezen

Goed geregeld allemaal

G.Weenk

Uiterst positief. vakkundig personeel , trendy meubels en een prima service en afhandeling mocht er iets zijn met meubels en/of klachten. verder een zeer ruim aanbod van meubels en een goeie prijs /... Uiterst positief. vakkundig personeel , trendy meubels en een prima service en afhandeling mocht er iets zijn met meubels en/of klachten. verder een zeer ruim aanbod van meubels en een goeie prijs / kwaliteitverhouding.

duidelijke afspraken en levertijden. goed op de hoogte gehouden met bestellingen . en prima opties bij afhaal van goederen . huur bus en/of aanhanger .

koffiehoek is een verbeter punt ! ten eerste betere koffie ( vers gemalen bonenmachine ) betere zit mogelijkheden en niet van die gammele statafel krukken. prettige zitstoelen mocht je iets langer... koffiehoek is een verbeter punt ! ten eerste betere koffie ( vers gemalen bonenmachine ) betere zit mogelijkheden en niet van die gammele statafel krukken. prettige zitstoelen mocht je iets langer moet wachten.

Mijn ervaring was zeer goed! Mijn man zei: goed lief we gaan naar stoelen kijken! Ze werden die middag gekocht. Hij raakte zelf ook enthausiast en er werd bijna ook een bank gekocht. Dusss zegt... Mijn ervaring was zeer goed! Mijn man zei: goed lief we gaan naar stoelen kijken! Ze werden die middag gekocht. Hij raakte zelf ook enthausiast en er werd bijna ook een bank gekocht. Dusss zegt voldoende, we werden vriendelijk geholpen erg leuk!

Meedenkend!

Nvt.