RB Nachtegaal

Wij hebben goede ervaring met Pronto Wonen Terborg.

Goede samenwerking winkel en magazijn.

Mooie winkel, overzichtelijk, snel geholpen maar ook tijd gekregen rustig rond te kunnen kijken.

Duidelijkheid, goede communicatie en snelle levering

nee

Goede uitleg en goede prijs
Netjes gemeld dat de bestelling later kwam

Afgelopen jaren meerdere meubels gekocht

goede uitleg

soms wel jammer dat er toch nog een wachttijd voor het bezorgen is

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk om te lezen dat u een vaste klant van ons bent en meerdere meubels heeft aangeschaft. Bezorgen besteden wij uit, dit brengt altijd extra kosten en tijd met zich mee.
Om die reden adviseren wij juist om ons eigen vervoer hiervoor te reserveren.
U heeft dan uw artikelen sneller in huis en u hoeft dan niet te wachten op een bezorgdienst.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron

In eerste instantie niet heel handig advies gegeven m.b.t. de maat van de stoelen t.o.v. de maat van de tafel. Uiteindelijk wel goed opgelost!

Vriendelijk personeel.

Goed advies geven m.b.t. of stoelen wel onder de betreffende tafel passen.
Verder super geholpen!

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Leuk om te lezen dat u goed bent geholpen en een mooie eettafel set heeft aangeschaft bij ons. Goed dat het misverstand met de afmetingen is opgelost, de afmetingen kunnen per artikel wat verschillen. Het is altijd verstandig om de gekozen stoelen bij de desbetreffende tafel goed uit te testen om zeker te zijn van de gewenste maatvoering. Wij denken graag met u mee om tot een goede keuze te komen.
Wij wensen u erg veel plezier van uw aankoop, en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron

Wij hebben al eerder meubelen bij Maron gekocht en zijn daarom terug gekomen.

Ze laten je ook rustig rond kijken, dringen zich niet op wanneer je aan geeft zelf even te willen kijken en nog geen hulp wil.

Scheiding tussen koffie drinken/wachten en waar personeel hun pauze houdt.
Geen koffie en thee uit kartonnen bekers en keuze mogelijkheden bij smaak van de thee.

Ribbers Ruurlo

het was super

Goed. geen op of aanmerkingen. Wij zijn netjes behandeld.

Puctualiteit.

nee