G.D. Hogenkamp

Goed geholpen

goed advies in een ongedwongen sfeer.

humphries

Gezellige/betrouwbare winkel. Met veel aanbod.

We zijn vriendelijk en deskundig geholpen

Vriendelijk geholpen door de verkoper / verkoopster bij het uitzoeken van een relax fauteuil, uitkiezen welke voet ik eronder wil welke grote van de stoel ik wens en de keuze uit vele kleuren en de... Vriendelijk geholpen door de verkoper / verkoopster bij het uitzoeken van een relax fauteuil, uitkiezen welke voet ik eronder wil welke grote van de stoel ik wens en de keuze uit vele kleuren en de stoffen.
Alles word duidelijk uitgelegd welke service er mogelijk is, dit kost iets extra maar je hebt veel meer zekerheid.
De stoel heb ik nu een paar weken en ik zit er heerlijk in, doordat alles te verstellen is hoofd rug en opklapbaar voetenbankje val ik soms na een dag werken bijna in slaap in de stoel.
Een superkoop dus.

Vriendelijk geholpen, de service voor deze stoel en de mogelijkheid om de bus voor 1 a 2 uur te huren.

S roerdink

Leuk assortiment goed advies gekregen

De mensen zijn erg vriendelijk

Fam. Ubing

Zeer klantvriendelijk personeel, mooie winkel, goede service

Goed deskundig advies

Ga zo door?

Hans van Londen

Behulpzaam personeneel. Kon ook een aanhanger meekrijgen om de stoelen eten mee te nemen.

Veel keus in wat ik zocht.

Ben er voor het eerste geweest en kan hier niet over oordelen.

Vriezen J.

We werden vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen . Ook met het ophalen van de meubels werden we vriendelijk geholpen .

Nee niet echt , was gewoon goed .

Zou het niet weten .

Zeer tevreden...goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je order.

Klantvriendelijk, correcte communicatie en terugkoppeling