GJ Onstenl

Ze komen met transport de vast gelegde afspraken niet na?

Ja

Kijken en communiceren personeel onder elkaar

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Fijn dat u ons aanbeveelt en veel goede punten aankaart. Wij kunnen niet goed achterhalen wat er precies niet goed is gegaan, vervelend dat uw verwachtingen... Bedankt voor het schrijven van uw review! Fijn dat u ons aanbeveelt en veel goede punten aankaart. Wij kunnen niet goed achterhalen wat er precies niet goed is gegaan, vervelend dat uw verwachtingen van de afspraken met betrekking tot het vervoeren van uw artikelen niet is gegaan zoals u voor ogen had.
Ondanks het feit dat we ergens tekort geschoten zijn wensen wij u alsnog veel plezier van uw aanschaf!
Het team van Maron

Nas v.d Boom, Marion

Redelijke ervaring. Goede verkoper maar bij de balie mindere indruk gekregen.

Goede meubels en prettige verkoper

Balie was onvoldoende. Maken domme fouten en geven klant de schuld.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Vervelend om te lezen dat na de goede verkoop de afronding bij onze balie niet voldoende was. Dit gaan wij intern bespreken zodat dit in de toekomst niet... Bedankt voor het schrijven van uw review! Vervelend om te lezen dat na de goede verkoop de afronding bij onze balie niet voldoende was. Dit gaan wij intern bespreken zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons op de hoogte te brengen van uw ervaringen.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel!
Het team van Maron

Prima bedrijf, snelle device vriendelijke mensen.

Behulpzaam

Ria Roenhorst

Supergoed geholpen .vriendelijk personeel en zeer tevreden met onze aankoop .wacht weer in spanning af voor de nog bestaande bestelling chapo

alle uitleg die je nodig hebt krijg je ook op papier .super

klein minpunten de levertijd was twee weken later.we hadden onze bank al op laten halen

Elly Janssen

Prima bedrijf en we zijn 100% tevreden over onze aankoop.

Prima advies.

Ga vooral zo door.

Keuken gekocht (2e keer), meerdere malen nieuwe meubels gekocht. Wisselende ervaringen: Deskundigheid per medewerker wisselt enorm. Dit gaf ons soms veel onduidelijkheid.

Prettige communicatie, klant is koning. Deskundigheid van medewerkers is over het algemeen prima!

Problemen met de PC proberen op te lossen. Meerdere malen geweest terwijl er storing was. Veel frustratie bij medewerkers aanwezig omtrent het probleem. Wel correct geholpen!!!

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review en uw aanbeveling!
Leuk dat u bent geslaagd voor een keuken en dat u meerdere keren bij ons uw meubels heeft kunnen samenstellen.
Wij...
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review en uw aanbeveling!
Wij hebben inderdaad door automatisering een update gehad en daarbij zijn wat kleine storingen tevoorschijn gekomen. Onze excuses voor dit ongemak.
Aan de deskundigheid van ons personeel wordt regelmatig op meerdere vlakken bijgestuurd, wij streven er naar om hier elke keer stappen in te kunnen maken.
Wij zien u graag weer terug bij ons in de winkel!
Het team van Maron Meubels & Keukens

J. Eenstroom

Ruime keuze mooie meubels

Slagt Steenbakkersveld 35 7031 CW Wehl

Was top....goed personeel

Ja....hele goeie verkoper....rustig en praat ons niks aan !!!

Nee hoor

Anneke Cornelissen

De ervaring was goed, vriendelijk en behulpzaam personeel en mooie producten tegen een goede prijs!

Duidelijke showroom met goede looproute, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede prijs/kwaliteits verhouding.

D. Rosendahl

Deskundig personeel en vriendelijk geholpen. In het verleden vaker aankopen gedaan bij Maron endit zal in de toekomst zeker weer gebeuren.

Overzichtelijke showroom en net dat beetje extra service(leen aanhanger bijvoorbeeld)

Laatste keer stonden er veel dozen/verpakkingsmateriaal in de paden van de showroom dit was minder prettig en kwam het rommelig over.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review! Leuk dat u geregeld onze winkel bezoekt. Er is inderdaad een periode geweest dat er veel dozen/verpakkingen in onze showroom hebben gestaan,... Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review! Leuk dat u geregeld onze winkel bezoekt. Er is inderdaad een periode geweest dat er veel dozen/verpakkingen in onze showroom hebben gestaan, ons succes blijkt soms groter dan de afmetingen van het pand waardoor we de showroom wat misbruikt hebben. U zult zien nu alles is verwerkt wat voor een leuke items daarvoor tevoorschijn zijn gekomen.
Wij zien u graag in de toekomst weer verschijnen bij ons in de winkel zodat we u kunnen verrassen met onze nieuwe najaarscollectie!
Het team van Maron wenst u veel plezier van uw aankoop!