Zeer goed

Veel

A kreijkes

Mijn ervaring is positief vriendelijk personeel willen je alles duidelijk uitleggen. Het is alleen jammer dat het niet aan huis bezorgd wordt.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor uw positieve review! Leuk dat u tevreden bent over onze verkopers. Om onze prijzen scherp te houden werken we volgens een meeneemconcept. Bezorgen is een mogelijkheid, dit besteden we... Bedankt voor uw positieve review! Leuk dat u tevreden bent over onze verkopers. Om onze prijzen scherp te houden werken we volgens een meeneemconcept. Bezorgen is een mogelijkheid, dit besteden we uit. Het zou in alle gevallen hogere kosten en extra tijd met zich meebrengen, onze insteek is dat we u dat willen besparen. Om uw artikelen te vervoeren hebben wij gratis aanhangwagens ter beschikking, of tegen een kleine vergoeding een bus. Voordeel voor u is dat u de artikelen op ieder gewenst moment op kunt halen en niet thuis op de bezorger hoeft te wachten. Bedankt voor uw aanbeveling!
Vriendelijke groet,
Het team van Maron

marinus stokkink

Een bedrijf waar je rustig rond kunt kijken en waar je ook nog eens heel prettig geholpen wordt. hier kun je nog wat kopen, voor een betaalbare prijs en wordt je niets aan gepraat. je maakt je eigen... Een bedrijf waar je rustig rond kunt kijken en waar je ook nog eens heel prettig geholpen wordt. hier kun je nog wat kopen, voor een betaalbare prijs en wordt je niets aan gepraat. je maakt je eigen keuze. ga zo door, wij komen zeker terug.

de service is perfect

José Stavast

Goede hulp daar gehad en veel uitleg gekregen.

Veel verschillende soorten stoffen waar we uit konden kiezen.
Goeie tips en adviezen gekregen. Kregen koffie, thee en chocomelk en ze namen de tijd voor ons.
We konden de spullen wat we...
Veel verschillende soorten stoffen waar we uit konden kiezen.
We konden de spullen wat we hadden lang stallen aangezien onze verbouwing niet ging zoals we wouden.

We wouden het verlengen , en moeste we het hele bedrag betalen. Hier waren we het niet mee eens.

Thomas kl gunnewiek

Het is een top winkel
je word snel geholpen
en goede advies

Goeie mensen op de juiste plaats

Uitstekend!

Kennis van zaken.

Geen - zowel bij de aankoop als bij het afhalen prima geholpen.

S. Pektas

Geeft goed advies. denkt met de klant mee, verwijst eventueel naar andere alternatieven. Goede service. Eindruseltaat: Uitstekend

Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Bij het eerste bezoek vonden wij een ruim assortiment meubelen w.o. de dressoirs waarnaar wij op zoek waren. Ook zijn we heel prettig en vakkundig... Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Bij het eerste bezoek vonden wij een ruim assortiment meubelen w.o. de dressoirs waarnaar wij op zoek waren. Ook zijn we heel prettig en vakkundig geholpen door de verkoper. Het enig minpuntje vonden wij de aanbetaling. Wij waren in de veronderstelling dat een aanbetaling niet meer gevraagd mocht worden. Bij het ophalen van de meubels werd ons koffie aangeboden en de goederen stonden goed verpakt klaar bij de afhaalafdeling. Wij zijn nu ook heel blij met ons mooie dressoir en bijpassende salontafel!

ruim assortiment en overzichtelijke presentatie

wat ik boven al vermeldde: geen aanbetaling vragen is nog klantvriendelijker!

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Zeer prettig dat u een goede ervaring met ons bedrijf heeft gehad en dat u bent geslaagd voor een leuke set meubelen. Er word door onze verkopers altijd om een kleine aanbetaling gevraagd. Wij zijn een CBW erkend bedrijf en uw aanbetaling is hierdoor in goede handen door middel van een aanbetalings-regeling. Wij willen u hartelijk danken voor uw vertrouwen en wensen u veel plezier met uw meubels!
Vriendelijke groet, Het team van Maron.

Mijn ervaring met Pronto (Maron) was zeer goed. Erg vriendelijk personeel, ze geven je het gevoel dat je er als klant echt toe doet.

Je wordt op je gemak gesteld tijdens dat je geholpen wordt.

Enige verbeter punt is duidelijker te vermelden dat als je het Service pakket erbij neemt, je de bank zelf in dient te sprayen.