Fam. Hissink

Veel keus; fijn geholpen; prijs/kwaliteit oké.

G gepkens.

Een super bedrijf waar je je echt als klant koning voelt .zijn super goed geholpen wordt met je meegedacht en ook naar je wensen geluisterd wat wij heel belangrijk vonden.wij hadden vrij moeilijke... Een super bedrijf waar je je echt als klant koning voelt .zijn super goed geholpen wordt met je meegedacht en ook naar je wensen geluisterd wat wij heel belangrijk vonden.wij hadden vrij moeilijke wensen en er wordt tijd voor genomen .daarvoor onze hartelijke dank

Zeer goed.

De service. Ik kreeg gratis een bus te leen om het Keukenblad dat ik had aangeschaft te vervoeren.

claire

Zeer goed en zorgvuldig

goed advies en deskundige hulp

miscommunicatie die er is geweest tussen winkel en magazijn heeft mij de nodige stress opgeleverd, uiteindelijk is het netjes afgehandeld

van Doorn

Ben heel tevreden goed behandeld

heel correct behandeld geheel tevreden

Rick te Grotrenhuis

Denken met je mee, hebben leuke ideeen, nette en coracte afhandeling, goede service,

prijs/ kwaliteit

bij magazijn doetinchem betalen. niet eerst naar terborg

Erik Smits

Prettige winkel, behulpzaam personeel, prima prijs/kwaliteit.

Snelle levering en gemakkelijk zelf opgalen

Nvt

Matig bedrijf ,maken veel fouten ..

samenwerking kan beter

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Hartelijk dank voor uw review. We willen graag van onze fouten leren.
Onze excuses voor de dubbele communicatie en het vergeten mee te geven van de service- pakketten.
We gunnen u veel...
Hartelijk dank voor uw review. We willen graag van onze fouten leren.
We gunnen u veel plezier met uw hoekbank en hopen u weer te mogen begroeten in onze winkel.