Yvonne de Wit

Vriendelijk personeel. Deskundig en goede kennis van de meubels in de winkel.

In alle rust rond kijken. Meubels voor een zeer redelijke prijs.

Erna de Jonge

Zeer vriendelijk personeel!!

Alle tijd voor de klant, je voelt welkom in de winkel

S.Kinnaer

Fijn, top assortiment en goede communicatie

Levertijd

Bezorgen

Cross

Goed en snel kunnen handelen, misschien iets te snel waardoor er een fout is gemaakt met het kraangat in het aanrechtblad

Mooie keukens, goede prijs

Nagaan of het gat in het aanrechtblad wel op de juiste plaats zit voor het leveren: ik zit nog steeds met een kokendwater kraan waarvan ik de kraan niet goed kan bedienen omdat de ruimte tussen de... Nagaan of het gat in het aanrechtblad wel op de juiste plaats zit voor het leveren: ik zit nog steeds met een kokendwater kraan waarvan ik de kraan niet goed kan bedienen omdat de ruimte tussen de muur en de knop t krap is!

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw keuken en dat u goed bent voortgeholpen.
We zien in ons klantensysteem dat u voor het niet kunnen bedienen...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
We zien in ons klantensysteem dat u voor het niet kunnen bedienen van uw kraan een nieuwe kraan heeft mogen ontvangen.
Hopelijk kunt u daardoor nu volop genieten van uw keuken.
Wij wensen u veel plezier van uw keuken en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Wolterink

Goed geholpen

Vriendellijk verkoopster

Wolters

Niet bijzonder....

?

Aanbieden van voorbehandelen van gekochte meubels

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Leuk dat u onze winkel heeft bezocht!
Leuk dat u onze winkel heeft bezocht!
Bedankt voor het schrijven van uw review, helaas is uw beoordeling niet helemaal volledig. Graag geven we een korte toelichting over het behandelen van de meubels.
Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een bewuste keuze, het voordeel hiervan is dat we de prijzen aantrekkelijk kunnen houden. Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen.
Het aanbrengen gaat d.m.v. een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kunt doen. De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar eenmalig aan te schaffen en aan te brengen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Diana Stinissen

Super goed behandeld

Dat ze de meubels thuis brengen zo geweldig zijn

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review, op deze manier kunnen we ons telkens verbeteren.
Bedankt voor uw goede beoordeling en positieve opmerking.
Bezorgen is uiteraard mogelijk, we...
Bedankt voor uw goede beoordeling en positieve opmerking.
Bezorgen is uiteraard mogelijk, we werken samen met een prettig en servicegericht vervoersbedrijf.
Het thuisbezorgen van meubelen brengt extra kosten met zich mee die wij u liever willen besparen.
We nemen uiteraard de mogelijkheden met u door als zelf vervoeren niet wenselijk is.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

Bomer

Heel vriendelijk en behulpzaam en goed advies ,snelle levering en onze bank was keurig verpakt.

De goede service en het vriendelijke personeel ook bij het ophalen.

Doorgaan zoals het nu is.

Maron

Prettig, vriendelijk, geduldig, goed advies

Het mee denken

Geen tips

E.Brom

Warm en huiselijke sfeer

Een groot deel van de meubels staat opgesteld in een "huiskamer" setting. Waarbij met zorg is gekeken aan kleur en stijlen