A.L.Quak

Goede verkoper Joop netjes geholpen voor 4200 euro gekocht zijn van plan ook nog een broodkast te kopen.Bij het afrekenen gevraagd naar olie voor de meubels dat kost u 9 euro kan er niet gratis bij... Goede verkoper Joop netjes geholpen voor 4200 euro gekocht zijn van plan ook nog een broodkast te kopen.Bij het afrekenen gevraagd naar olie voor de meubels dat kost u 9 euro kan er niet gratis bij bij zo'n aankoop erg jammer denk er over om de broodkast dan maar ergens anders te kopen jammer. Mvg A.Quak

Normaal

De dames op zondag bij het afrekenen iets vriendelijker

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Dank voor uw compliment! Goed om te lezen dat u netjes bent voortgeholpen. Wij gaan uw compliment doorgeven aan de desbetreffende verkoper.
Leuk dat...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw interieur!
Wij kiezen bewust voor onze prijzen zoals wij ze hanteren; scherp, helder en ongeacht de afname betaalt iedereen hetzelfde voor hetzelfde product. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u zeker dat u altijd een eerlijke prijs betaalt voor het product.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,

Rieky Hanselman--tenHave

Heel goed

Vriendelijk en behulpzaam.

R Assinck

Goede informatie gehad en klantvriendelijk

Grote keuze

ter voert

niet opdringerig

Ineke

Ruime keuze in betaalbare meubels en prettige bediening.

Prettige bediening, niet opdringerig.

van Barneveld

Prima service

Snelle beantwoording

Eigenlijk niet!

Stokes family

Langere opslag mogelijk

Geen bezorging mogelijk, heel jammer als je de prijzen van meubels vergelijkt zou dat toch een punt van discussie kunnen zijn omdat andere bedrijven wel bezorgen en geregeld ook voordeliger in... Geen bezorging mogelijk, heel jammer als je de prijzen van meubels vergelijkt zou dat toch een punt van discussie kunnen zijn omdat andere bedrijven wel bezorgen en geregeld ook voordeliger in prijs zijn

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad en het gebruik van onze opslagmogelijkheid goed is bevallen.
Wij hebben bewust gekozen voor een...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij hebben bewust gekozen voor een afhaalformule, onze bezoekers kunnen dan zelf bepalen of ze de artikelen zelf willen ophalen of dit willen uit besteden.
Bezorgen is uiteraard mogelijk, wij werken samen met een prettig en servicegericht vervoersbedrijf. Het thuisbezorgen van meubelen brengt extra kosten met zich mee die wij u liever willen besparen.
We nemen uiteraard de mogelijkheden met u door als zelf vervoeren niet wenselijk is.
Kosteloos bezorgen bestaat niet. Er is geen chauffeur die niet betaald wil worden. Dit wordt dan verwerkt in de totaalprijs of de kwaliteit van het artikel. Alles heeft zo zijn prijs.
Wij wensen u erg veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

G.C. ter Haar

Vriendelijk en netjes

ze nemen de tijd voor de klant

Spraakman

Men denkt hier met je mee, goede en onafhankelijke informatie over apparatuur en keukenmeubels.

Vriendelijk, men neemt de tijd voor een gesprek over de aankoop van een keuken met apparatuur. Probeert je niets aan te smeren of je over te halen. Als je de apparatuur elders koopt is dat geen... Vriendelijk, men neemt de tijd voor een gesprek over de aankoop van een keuken met apparatuur. Probeert je niets aan te smeren of je over te halen. Als je de apparatuur elders koopt is dat geen probleem.

Ik zou niets kunnen bedenken.