Goed gehopen door een heel lieve verkoopster. Demi is haar naar. Met haar vriedelijke ogen wist ze ons zo te overtuigen van onze geweldige aankoop
Prima en erg behulpzaam bedrijf
R. Verhoeven
Mooie winkel, prima uitstraling, voldoende keuze, vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Mooie winkel.
Martijn
Wij zijn heel goed geholpen bij de Pronto winkel in Tilburg. Super verkoopster die ona erg goed heeft geholpen! Goede service gehad en goede afhandeling van de bestelling
Vissers
Mijn bank zit top! Geholpen door vriendelijke medewerkers.
Fijn geholpen zowel in de winkel als in het (tijdelijke) magazijn.
Heel goed geholpen in de winkel bij aanschaf van de bank. Toen bij ophalen bleek dat de bank niet op onze eigen aanhanger paste zelfs de bedrijfswagen mogen lenen. Pronto Tilburg is dus een echte...Heel goed geholpen in de winkel bij aanschaf van de bank. Toen bij ophalen bleek dat de bank niet op onze eigen aanhanger paste zelfs de bedrijfswagen mogen lenen. Pronto Tilburg is dus een echte aanrader!
Stoelen besteld, 2 maanden moeten wachten voor levering. Blijkt dat er van de 6 stoelen 1 goed geleverd was. Dan kunnen de stoelen er binnen 2 weken wel geleverd worden. Zelf gaan omruilen...Stoelen besteld, 2 maanden moeten wachten voor levering. Blijkt dat er van de 6 stoelen 1 goed geleverd was. Dan kunnen de stoelen er binnen 2 weken wel geleverd worden. Zelf gaan omruilen anders duurt het nog een maand voor dat ze er zijn.