Vriendelijk personeel. Nemen echt de tijd. Geven advies waar je iets aan hebt. Ook in het afhaal magazijn ligt de service op een hoog niveau.

P. Kant

Fijn en ontspannen geholpen. Een zeer kleine handicap aan een stoel werd opgelost op een zeer snelle manier. Fijne winkel met moderne artikelen.

A. Joosten

Goed advies en lieve adviseurs

C.P.J. van Iersel

De verkoop in de winkel is naar behoren gegaan.
Echter de bezorging liet veel te wensen over en dan niet de bezorgers maar degene die het regelt.
Na 10 weken wachten kwam eindelijk de...
De verkoop in de winkel is naar behoren gegaan.
Na 10 weken wachten kwam eindelijk de gekochte bank echter een groot stuk ontbrak wel was er een geheel ander bankdeel bij.
Heel vervelend allemaal. na telefonisch kontact met de heer van Dongen, werd mij verteld, dat hij er alles aan zou doen om het ontbrekende deel snel geleverd te krijgen.
Enkele dagen later ontving ik een mail, of ik een stukje stof dat onder de bank zat af te geven in de Enschotsestraat, wat ik snel deed.
Bij het afgeven vroeg ik de Hr van Dongen of hij het ontbrekende deel snel zou kunnen leveren.En niet dat ik daar weer 10 weken op moest wachten. Hij zou er alles aan doen.
Maar na enkele weken informeerde ik naar de levering en de toon van de Hr van Dongen werd al anders, druk vakantie e.d. waren de reden van het laat leveren. enkele weken later nog eens geinformeerd, nog geen bank in zicht.
Toen kreeg ik een mail dat de bank onderweg was, wat later weer werd tegen gesproken. Ik heb de Hr van Dongen duidelijk gemaakt, dat als de levering niet snel kwam, hij alles wel op kon komen halen bij mij. hetgeen hij beantwoorde dat dat via een geschillen commissie zou gaan.
Uiteindelijk wil je toch hetgeen je hebt uitgezocht in de winkel en berust je er maar in.
Na ruim 10 weken kreeg ik een mailtje dat het ontbrekende stuk binnen was en dat ik de volgende dag (zaterdag) kon bellen voor de levering.
Wat schetst mijn verbazing, we zitten de hele week al vol dat gaat niet lukken. Uiteindelijk zag hij nog een gaatje op zaterdag, dus ruim 11 weken later. Als je dan de planning doet en weet dat ik al ruim 10 weken wacht, laat je me niet alsnog een week wachten.
Na nog een mailtje gestuurd te hebben over de gang van zaken, kreeg ik de Hr Kiesling aan de lijn.
Hij wilde dit netjes met mij oplossen en bood mij € 75 retour aan. waar ik na alle ellende mee instemde. Zodra ik uw bankrekeningnummer heb maak ik de € 75 over aan u.
Meteen bankrekeningnummer doorgemailt, maar er kwam dagen niets, ook hier heb ik over gebeld, sorry het komt er zo aan.
Al met al heb ik een keer iets gekocht bij Pronto en meteen ook de laatste keer.
Het winkelpersoneel valt niets van te zeggen dat is goed maar de levering via de Hr van Dongen is zeer slecht.
De man is het gehele telefoongesprek aan het woord en luistert niet naar de klant. wat zeer kwalijk is.
je kan met vriendelijkheid veel meer bereiken bij de klanten.

Levering is correct verlopen, alles zoals was overeengekomen.

Fijne ervaring. Goed geholpen en meedenkend personeel. Alleen jammer dat de levertijd van ons eettafel onduidelijk was. Duurde langer dan de rest terwijl bonnen aan elkaar gekoppeld waren.

Broer Horsten

Mooie winkel en ruime keus.

M E Exoo

Goed en deskundig geholpen .

Willemien

Fijne sfeer, goed geadviseerd met een fijn gevoel op mijn nieuwe bank.