Snel klantcontact zodra je de winkel in loopt.

Neeltje Ermes

Voor het eerst bij Pronto een meubelstuk aangeschaft! Doordat ik nogal klein ben en op zoek was naar een 2-en half zitsbank was dit de winkel waar ik eindelijk kon slagen :-)

Heijne

We zijn vriendelijk en goed geholpen en geadviseerd! Ook bij het afhalen van de lampen ben ik goed geholpen!

Eline Timmermans

Nemen de tijd voor je, denken met je mee en zorgen ervoor dat je met een goed gevoel naar huis gaat

B.Haaren

Hele mooi overzichtelijke winkels met een top service

Wij hebben voor de eerste keer bij Pronto gekocht , en wij zijn heel tevreden!

John Dommeck

Al een hele lange tijd hadden we ons oog laten vallen op een meubelserie bij pronto. Net toen we wilden bestellen vertelde een winkelmedewerkster dat de meubels niet op voorraad waren en dat het wel... Al een hele lange tijd hadden we ons oog laten vallen op een meubelserie bij pronto. Net toen we wilden bestellen vertelde een winkelmedewerkster dat de meubels niet op voorraad waren en dat het wel maanden kon duren voordat ze geleverd zouden worden. We hadden geen vertrouwen meer in het bedrijf maar kwamen een paar maanden later toch nog eens kijken en spraken een andere medewerker die ons veel beter wist te vertellen hoe lang de levering zou duren. Hierdoor besloten toch een aankoop te doen. Keurig op tijd geleverd en, ondanks het feit dat we twee showmodellen er ook bij hadden gekocht, in uitstekende staat.

Pim

Goed advies & vriendelijk geholpen