Hoewel de bediening/assistentie in de winkel vriendelijk was, maakte men niet echt de indruk volledig 'on top of things' te zijn. Zo moesten wij de medewerker die ons hielp bij de aankoop van de...Hoewel de bediening/assistentie in de winkel vriendelijk was, maakte men niet echt de indruk volledig 'on top of things' te zijn. Zo moesten wij de medewerker die ons hielp bij de aankoop van de bank van onze keuze vertellen dat er ergens in de winkel beslist nog een andere stofstalenkar moest staan (bij een eerder bezoek hadden wij daarin namelijk de stoffering van onze keuze gevonden). Ook leek de medewerker duidelijk geïnstrueerd te zijn om ons de verzekeringsregeling op de stoffering te verkopen, daar hij er op het drammerige af over door bleef gaan.
Bezorgkosten veel te hoog. Meubelstuk zelf moeten afmonteren.
Wim Smeekens
Positieve ervaring met Pronto Tilburg. Deskundig advies en alle afspraken keurig nagekomen.
Aan van Dishoeck
Goed advies, vriendelijk. De bestelling perfect afgehandeld.
Wij hebben een bank gekocht. Er is in de winkel goed mee gedacht zodat we op een bank helemaal naar onze wensen zijn gekomen. Vriendelijk personeel. Ook het bezorgen ging helemaal goed.