Erg goede ervaring.

E.Somers

Heerlijke winkel om in rond te neuzen!

Geachte mevrouw Somers,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Het Pronto Team

A de jongh

Vaker iets gekocht . Altijd goed gegaan , tot laatse keer . 4 eetkamer stoelen besteld na eigen na mogelijk kleuren stelling . Krijgen we de stoelen in andere kleurstelling geleverd . Maar gelijk... Vaker iets gekocht . Altijd goed gegaan , tot laatse keer . 4 eetkamer stoelen besteld na eigen na mogelijk kleuren stelling . Krijgen we de stoelen in andere kleurstelling geleverd . Maar gelijk contact opgenomen en alles is na onze tevredenheid opgelost . Top gedaan dus erg tevreden . Zeker een fijn bedrijf voor volgende aankoop.

Karin van Iersel

Zowel bij Profijt meubel en Xoon meubels gekocht. Bij Profijt goed geholpen maar helaas geen onderhandeling mogelijk. De aanbieding was 6e stoel gratis maar ik had een bankje en 3 stoelen voor een... Zowel bij Profijt meubel en Xoon meubels gekocht. Bij Profijt goed geholpen maar helaas geen onderhandeling mogelijk. De aanbieding was 6e stoel gratis maar ik had een bankje en 3 stoelen voor een eettafel gekocht (de eettafel ook hoor) maar kreeg geen 6e 'zitting' gratis. Ik wilde ook een kleur roze voor een stoeltje maar in 1e instantie dachten ze dat dit niet mogelijk was. Bijna weggegaan echter bij het stalenboek bleek deze kleur er wel bij te zitten. Hadden ze waarschijnlijk nog niet verkocht. Bij levering heel netjes geholpen door 2 mannen die ook nog meehielpen om mijn oude tafel buiten te zetten. Omtrent levering het volledige bedrag betaald bij Profijt terwijl bij Xoon meteen de helft van het leveringsbedrag afging! Bij Xoon ook goed en kundig geholpen. De meubels zijn uiteindelijk samen bezorgd wat erg prettig was. Helaas wel beschermingsstrip vergeten zodat ik toch weer naar de winkel moest.

Geachte mevrouw van Iersel,
Geachte mevrouw van Iersel,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Inderdaad gaat de Profijt winkel naar het nieuwe Aabe complex. Natuurlijk zal dan ook de uitstraling flink verbeteren. Ons huidige locatie is inderdaad oud.
Het Profijt Team

Mandy Hoogendoorn

Super bedrijf goede informatie keurig geholpen de bank was Aleen 2,5 maand te vroeg binnengekomen en het magazijn van profijt meubel stond over vol wij hadden kunnen wachten om m optehalen maar was... Super bedrijf goede informatie keurig geholpen de bank was Aleen 2,5 maand te vroeg binnengekomen en het magazijn van profijt meubel stond over vol wij hadden kunnen wachten om m optehalen maar was bang dat ie meschien zou beschadigen als ie daar nog 2,5 maand zou staan jammer dat de poten onder onze bank niet de kleur was die we besteld hadden en zat in 1 poot een klein deukje gelukkig niet te zien nu dat ie staat ondanks dat dit is mis gegaan zijm we erg tevreden en zal ik er zeker vaker bij jullie in de winkel komen ! Mvg jan en mandy

Geachte mevrouw Hoogendoorn,
Wij zullen uw verbeterpunten zeker in overweging nemen. En wensen u veel plezier toe met uw aankoop.
Team Pronto Wonen Tilburg

A. De Groote-Lips

Prima ervaring, klantvriendelijk personeel

De Kok

Is een goed bedrijf met vriendelijke en vakkundige medewerkers .

Christina Van Dijk

Super klantvriendelijke winkel. Er wordt met je mee gedacht en advies gegeven. Maar de medewerkers laten de uiteindelijke keuze toch aan de klant over.

J.Persoons-Steehouder

Pronto Tilburg is een fijne winkel. Je wordt er fijn en correct geholpen door het personeel.