8.6 /10

checkbox96% beveelt Pronto Wonen Uden aan!

Rooijakkers

3.5

J.A.van der Heijden

6 kamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Eveline van den Tillaart

Eindoordeel

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Eveline, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de bank. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

DSvK

Erg prettig geholpen en goed geadviseerd

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij combineren verschillende stijlen om te laten zien dat dit ook met elkaar gecombineerd kan worden en zo kunnen klanten ook inspiratie op doen. Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe eetstoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

van hoof

SterSterSterHalve sterLege ster

prettig

eetbank

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de eetbank. Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

G.van Dijk

vriendelijk ontvangen met koffie en appeltaartje leuke verkoopster heeft ons heel goed geholpen en alles doorgesproken dank je wel

goede keus

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij hopen u nog vaker te verwelkomen en wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

WL

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Lobke. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

van Gerven

Netjes en leuk geholpen

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil. Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

A wilbers

Mooie sfeervolle winkel met ruime keuze

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze winkel! Onze magazijnen zijn gecentraliseerd zodat wij meer producten vanuit voorraad kunnen aanbieden en omdat er vaker voor bezorging wordt gekozen. Onze excuses voor het ongemak! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Henk

Prima ervaring

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Tim en Suzanne

Wij zijn top geholpen

Ja
De 5 sterren op zo goed als alle fronten spreekt voor zich.

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Tim en Suzanne, Super fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over ons! Wij hopen jullie nog vaker te mogen verwelkomen en alvast veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Wijst

Uden

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Brigitte Verhoeven

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Brigitte, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Geantwoord op

Pronto Wonen Uden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Uden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 6 maart 2014

Pronto Wonen Uden

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Industrielaan 17D

Prima ervaring

Tim en Suzanne

Wij zijn top geholpen

Ja
De 5 sterren op zo goed als alle fronten spreekt voor zich.

Wijst

Uden