Rooijakkers
prima
Zeer goed geholpen en duidelijk advies
Erg prettig geholpen en goed geadviseerd
prettig
vriendelijk ontvangen met koffie en appeltaartje leuke verkoopster heeft ons heel goed geholpen en alles doorgesproken dank je wel
zeer goed geholpen door Lobke, Pronto Uden
Netjes en leuk geholpen
Mooie sfeervolle winkel met ruime keuze
Prima ervaring
Wij zijn top geholpen
Uden
Pronto Wonen Uden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Uden heeft de volgende resultaten bereikt:
prima