T DOEDIJNS
- Sterke punten
- Mooi meubels,spullen leuke entree,groot assortiment👍👍
- Product of service:
- Eeetkamerstoelen
88% beveelt Pronto Wonen Utrecht aan!
Fijne winkel,vriendelijk personeel goed geholpen echt Toppie.
Fijn en goed geholpen. Deskundige medewerkers.
Wij zijn heel netjes geholpen en nu is het afwachten tot het binnenkomt
Helemaal blij!
Mooie sfeervolle uitstraling.
Word netjes geholpen,en goed geïnformeerd
Mooie winkel met vriendelijk personeel
Zeer keurig en vrijblijvend geholpen,geen opdringerige verkoop,met het afhalen keurig geholpen.
perfect
Pronto Wonen Utrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Utrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne winkel,vriendelijk personeel goed geholpen echt Toppie.
Fijn en goed geholpen. Deskundige medewerkers.
Wij zijn heel netjes geholpen en nu is het afwachten tot het binnenkomt
Gezellige winkel en kundig personeel