9.2 /10

checkbox99% beveelt Pronto Wonen Vlaardingen aan!

Assortiment
Deskundig advies
9.6/10

Kees de Krieger

Nette winkel met een mooie collectie. Fijn en behulpzaam personeel. Bij met hun advies geweestom een heerlijke bank aan te schaffen.

Fijn personeel en goede service
Geen.
Hoekbank met relaxgedeelte.

Antwoord Pronto Wonen Vlaardingen

Beste Kees, Wat fijn om te horen dat je zo goed geslaagd bent in onze winkel. Wij hopen dat de bank snel binnen komt en je er heerlijk op kunt gaan relaxen. Alvast heel veel plezier ermee! - Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Hans de bruijn

klantvriendelijk geholpen

meedenken
Bank

Anneke Meijborg

Superfijn behandeld, gastvrij en kreeg koffie aangeboden.

Gastvriendelijk
Heb ik niet.
Twee eetkamer stoelen.

Antwoord Pronto Wonen Vlaardingen

Beste Anneke, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Fijn om te horen dat je onze gastvrijheid hebt gewaardeerd, je bent altijd welkom voor nog een heerlijk kopje koffie. Graag tot een volgende keer! - Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Tony

SterSterSterSterLege ster

vriendelijk personeel , mocht het product (tegen een borg) voor de koop mee naar huis nemen om te kijken of het bij het bestaande meubilair paste. Bij de aflevering wordt er meegedacht en geholpen bij het vervoer van de producten. Producten waren zeer goed verpakt.

klantvriendelijk en behulpzaam
Telefoonverbinding verbeteren bij terug bellen als je een oproep hebt gemist en terug wilt bellen op dat nummer want dan krijg je een melding dat de telefoon niet opgenomen kan worden
Eetkamer stoelen

Antwoord Pronto Wonen Vlaardingen

Beste Tony, Bedankt voor het delen van je winkelervaring. Leuk om te horen dat je deze zo positief hebt ervaren. Hopelijk tot een volgende keer. - Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Tavan Fahmy

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerker ( Sharon ) ze heeft ons geholpen met kiezen van decoratie van mijn woonkamer en we zijn heel erg blij mee. Ze heeft mooie ideeën. TOP

Vriendelijk
Decoratie

Antwoord Pronto Wonen Vlaardingen

Bedankt voor de mooie review. Sharona vond het leuk om de accessoires met jullie uit te zoeken. We zien jullie graag een volgende keer terug! - Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Daan de zwart

Vriendelijke verkoper Vincent

Mooie zaak
Hoekbank

C ‘t Hart 722889

SterSterLege sterLege sterLege ster

Geen goede ervaring

Afspraken nakomen, en niet zeggen, uit voorraad leverbaar.!! 7 januari gekocht in Vlaardingen en 23 januari zelf afgehaald in Barendrecht.! En achteraf gehoord dat EEN lamp in Barendrecht was en EEN naar Naaldwijk gestuurd.!!! Hoe kan dat?? En als er afgesproken wordt we laten het vandaag even weten dan oook TERUGBELLEN. In Barendrecht overigens prima en duidelijk geholpen👍
Het willen verkopen
3 Lungo lampen vloer. Tafel en hang

Antwoord Pronto Wonen Vlaardingen

Bedankt voor het achterlaten van uw review. Wat vervelend dat niet alles helemaal naar wens verlopen is. Onze excuses voor de eventuele miscommunicatie. Wij hopen het met een volgend bezoek goed te kunnen maken. - Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Van der Heul / van der Meef

Mee denken
Bankstel

E. HUIJER

Je voelt je welkom in de de winkel , een groet en een glimlach doen veel.

Aandacht, advies, geduld , super
Eettafel en stoelen

Antwoord Pronto Wonen Vlaardingen

Bedankt voor het delen van je recente winkelervaring. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier gewenst met de eettafel en stoelen! Graag tot een volgende keer. - Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Ton den Bakker

Hele aardige en deskundige verkoper

Overzichtelijk assortiment
Betere ontvangst bij de entree
Relaxfauteuil

Joy

Fantastisch geholpen , nemen ruim de tijd voor je. Ben vaker bij pronto geweest in een ander filiaal . Maar deze spant de kroon.

Personeel
Bank en fauteuil

Antwoord Pronto Wonen Vlaardingen

Beste Joy, We gaan er bijna van blozen, wat een ontzettend mooie review 😊 We wensen je heel veel plezier met de bank en fauteuil. Graag tot een volgenden keer! - Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Crama

Fijne winkel,aardig personeel

Klantvriendelijk
Tv-meubel en salontafel plus accessoires

Antwoord Pronto Wonen Vlaardingen

Beste Jan, Bedankt voor de positieve review, fijn om te horen dat je goed geslaagd bent. Wij wensen je veel plezier met de aangekochte meubels! - Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Jen

SterSterSterHalve sterLege ster

Advies en prijs/kwaliteit
Tijdens de koop is afgesproken dat Pronto nog eea zou uitzoeken over de leverdatum. Hier zou ik over gebeld worden, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd.
Eethoektafel

Antwoord Pronto Wonen Vlaardingen

Bedankt voor de positieve review. Wij hebben gelijk even voor u nagekeken wanneer uw tafel wordt verwacht, dit zal 2e helft van januari zijn. Wij wensen u er alvast heel veel plezier meer! -Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Lenie

Zeer leuk geholpen

Goed advies
Kleed

Pronto Wonen Vlaardingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Vlaardingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 13 juli 2022

Pronto Wonen Vlaardingen

Op zoek naar meubels in Vlaardingen? De woonwinkel Pronto Wonen Vlaardingen heeft een inspirerende collectie met meubels voor allerlei interieurstijlen. Ook voor een verandering in jouw interieur ben je in onze meubelzaak aan het juiste adres.

Gerard Burgerlaan 9

klantvriendelijk geholpen

meedenken
Bank

Anneke Meijborg

Superfijn behandeld, gastvrij en kreeg koffie aangeboden.

Gastvriendelijk

Van der Heul / van der Meef

Mee denken
Bankstel

E. HUIJER

Je voelt je welkom in de de winkel , een groet en een glimlach doen veel.

Aandacht, advies, geduld , super
Eettafel en stoelen