Marko
- Sterke punten
- Service en assortiment
- Product of service:
- 6 eetkamerstoelen Faido armstoel
99% beveelt Pronto Wonen Vlaardingen aan!
Geweldig geholpen !!
Uitstekend
Nette winkel met een mooie collectie. Fijn en behulpzaam personeel. Bij met hun advies geweestom een heerlijke bank aan te schaffen.
Heel fijn geholpen door anisia
klantvriendelijk geholpen
Superfijn behandeld, gastvrij en kreeg koffie aangeboden.
vriendelijk personeel , mocht het product (tegen een borg) voor de koop mee naar huis nemen om te kijken of het bij het bestaande meubilair paste. Bij de aflevering wordt er meegedacht en geholpen bij het vervoer van de producten. Producten waren zeer goed verpakt.
Vriendelijke medewerker ( Sharon ) ze heeft ons geholpen met kiezen van decoratie van mijn woonkamer en we zijn heel erg blij mee. Ze heeft mooie ideeën. TOP
Vriendelijke verkoper Vincent
Geen goede ervaring
Prima geholpen
Je voelt je welkom in de de winkel , een groet en een glimlach doen veel.
Hele aardige en deskundige verkoper
Fantastisch geholpen , nemen ruim de tijd voor je. Ben vaker bij pronto geweest in een ander filiaal . Maar deze spant de kroon.
Pronto Wonen Vlaardingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Vlaardingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Vlaardingen
Gerard Burgerlaan 9
3131KZ Vlaardingen
Geweldig geholpen !!
Uitstekend
Heel fijn geholpen door anisia
klantvriendelijk geholpen
Superfijn behandeld, gastvrij en kreeg koffie aangeboden.
Vriendelijke verkoper Vincent
Geen goede ervaring
Prima geholpen
Je voelt je welkom in de de winkel , een groet en een glimlach doen veel.
Hele aardige en deskundige verkoper
Pronto Wonen Vlaardingen heeft de volgende resultaten bereikt: