Pronte Vlaardingen
- Sterke punten
- Goed personeel
- Product of service:
- Een vierkante salontafel
100% beveelt Pronto Wonen Vriezenveen aan!
Vlaardingen
heel goed
Volop keus. Zeer vriendelijke personeel die je advies en veel informatie geven. Zijn erg goed geholpen door Defne.
Top team !!!
Gewoonweg super, we zijn keurig geholpen en afspraken zijn volledig nagekomen. Ook werden wij na onze bestelling toen we nog even kwamen kijken voor wat maten en accessoires weer net zo vriendelijk ontvangen als voor onze bestelling. Dus al met al een prettige winkel om te komen en waar je vakkundig en zeer vriendelijk nog echt als klant ontvangen wordt. Wij komen hier zeker nog wel een keer terug.
Ik heb mijn aankopen in de Pronto winkel in Vlaardingen als zeer prettig ervaren. Het personeel is heel vriendelijk en deskundig in het geven van advies.
aangenaam
Pronto Wonen Vriezenveen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Vriezenveen heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Vriezenveen