Elma Sijm

Heel prettig

De medewerkers in mijn geval Loes nemen de tijd

Nog niets wacht af als alles geleverd is

Reactie Pronto Wonen Wervershoof:

Beste Elma, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat u tevreden bent op alle punten, hier worden wij blij van! Wat goed op te horen dat Loes alle tijd voor u heeft genomen.
Graag tot een...

Fam.buysman

Vriendelijk, alle tijd voor ons

Invoeren in de computer duurde wel lang

Bedankt voor de feedback meneer / mevrouw Buysman,
Wat leuk om te horen dat er alle tijd voor u werd genomen.
Team Pronto Wonen...
Bedankt voor de feedback meneer / mevrouw Buysman,
Wat leuk om te horen dat er alle tijd voor u werd genomen.
Graag tot een volgende keer!
Team Pronto Wonen Wervershoof.

Jcvelker

Perfecte winkel vertrouwd personeel en denkt met de klant mee met diverse stoffen

Hebben al eerder in de jaren gekocht

Alles goed en de winkel heeft een goede uitstraling prettig geholpen

Beste heer/mevrouw Velker.
Beste heer/mevrouw Velker.
Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo'n vertrouwen in ons heeft. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe relaxfauteuils! Graag tot de volgende keer!
Team Pronto Wonen Wervershoof.

M. Sijtsma

Prima, duidelijke uitleg

Landelijk, is goed bereikbaar en goede parkeergelegenheid

Bedankt voor de feedback meneer /mevrouw Sijtsma,
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier toegewenst met de nieuwe bank.
Graag tot ziens!
Met...
Bedankt voor de feedback meneer /mevrouw Sijtsma,
Graag tot ziens!

Pronto Alkmaar

Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Alles aanwezig

Reactie Pronto Wonen Wervershoof:

Wat leuk om te lezen heer/mevrouw Grooteman! Bedankt voor de review. Fijn dat u zo vriendelijke en behulpzaam bent geholpen bij het uitzoeken van de mooie meubelen! Graag tot de volgende keer, met... Wat leuk om te lezen heer/mevrouw Grooteman! Bedankt voor de review. Fijn dat u zo vriendelijke en behulpzaam bent geholpen bij het uitzoeken van de mooie meubelen! Graag tot de volgende keer, met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof & Alkmaar

Wijnker

Prima verkoopster

Reactie Pronto Wonen Wervershoof:

Beste heer/mevrouw Wijnker. Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk om te zien dat u op alle punten goed bent geholpen door onze collega Loes!
Graag tot de volgende keer!
Met vriendelijke...
Graag tot de volgende keer!
Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof.

Pronto Wervershoof

Hele mooie meubels voor een betaalbare prijs.

Goede service.

Reactie Pronto Wonen Wervershoof:

Wat leuk om te lezen heer/mevrouw Hoffer! Bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent over onze goede service en de mooie meubelen! Graag tot de volgende keer, met vriendelijke groet, Team... Wat leuk om te lezen heer/mevrouw Hoffer! Bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent over onze goede service en de mooie meubelen! Graag tot de volgende keer, met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Ans en André Roos

Prettig

Goed advies en aardig personeel

Reactie Pronto Wonen Wervershoof:

Beste familie Roos, bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat u het in onze winkel als prettig heeft ervaren en dat u bent voorzien van goed advies! Graag tot een volgende keer, met vriendelijke... Beste familie Roos, bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat u het in onze winkel als prettig heeft ervaren en dat u bent voorzien van goed advies! Graag tot een volgende keer, met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof

Ronald ten Bookum

Uitstekend

Overzichtelijk, grote diversiteit aan meubels, vriendelijk en deskundig personeel

Reactie Pronto Wonen Wervershoof:

Beste Ronald, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat u tevreden bent op alle punten, hier worden wij blij van! Graag tot een volgende keer, met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Piet Wilms

Heel behulpzaam personeel.

Gedrevenheid personeel

Kan ik niet bedenken.

Reactie Pronto Wonen Wervershoof:

Bedankt voor de feedback meneer Wilms,
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Graag tot ziens,