Theresia Groot

Een hèèl fijn bedrijf . Geholpen door zèèr vriendelijke en kundige medewerkers .

Medewerkers wèten waar ze het over hebben .

Eigenlijk niet . Zèèr tevreden

G Schut

Grote sortering aan meubels en assortiment plus betaalbare prijzen en vriendelijk personeel

Goede uit leg bij aanschaf product

Afra Schoorl

Goede voorlichting en snelle levering.

Er is veel mogelijk qua uitvoering. Wij hebben 2 banken gekocht.

W. Meester

Mooie winkel, met voldoende keuze.
Goede uitleg en advies.

Uitleg wat er allemaal mogelijk is.

T Dik

Zeer goed

Goede uitleg

Bas

Bank besteld en opgehaald.
Prima service.

Vriendelijk. Mooie showroom.

Nee.

Agnes wagemaker

Leuke meubels, precies waar ik van houd.
Harstikke goede hulp bij maken van keuze en assecoires.

Ja, de tijd en aandacht die de verkoopster voor me had bij het uitzoeken.

Helaas is de levertijd wel lang, als ik iets uitgezocht heb wil ik het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben staan.

Groot

Netjes geholpen, ik kreeg voldoende tijd om een besluit te nemen

Ruim assortiment

Als er de mogelijkheid was om aankopen, tegen vergoeding, te laten bezorgen, zou ik vaker bij Pronto mijn meubels kopen.

Meurs

Medewerkers zijn vriendelijk en jullie hebben leuke producten. Er zijn veel leuke ook de accessoires . Jammer dat de producten niet gebracht kunnen worden. Wel weer prettig dat je een aanhangwagen... Medewerkers zijn vriendelijk en jullie hebben leuke producten. Er zijn veel leuke ook de accessoires . Jammer dat de producten niet gebracht kunnen worden. Wel weer prettig dat je een aanhangwagen mee kunt krijgen. Zie verder bij verbeterpunten

Levering van de producten. Ik vond het erg klantonvriendelijk dat je moet tekenen dat de kwaliteit van het product vanaf dag 1 achteruit kan gaan. Dat geeft mij het gevoel dat ik iets heb gekocht... Levering van de producten. Ik vond het erg klantonvriendelijk dat je moet tekenen dat de kwaliteit van het product vanaf dag 1 achteruit kan gaan. Dat geeft mij het gevoel dat ik iets heb gekocht waarvan de kwaliteit minder is. Anders stel je dit niet op. Dat maakt dat ik nu extra alert ben op de achteruitgang van het product. Ik heb nog nooit ergens meegemaakt dat je hiervoor moet tekenen. Dit maakt ook dat ik bij Pronto geen artikelen meer zou kopen. Je kunt als verkoper altijd tegen de klant zeggen; 'je hebt er voor getekend dat het product minder wordt, je was op de hoogte'. Dit geeft nou niet een vertrouwd gevoel.