Lily Kolenberg

Keurig geholpen, zeer klantvriendelijk...
Fijne winkel om te kopen, mooie showroom met prachtige accessoires

Hans Hille

Prima ervaring

goede inzichtelijkheid status order

Kraaijvanger

Klantvriendelijk

veel keus en prima prijskwaliteit

geen idee, wij zijn al blij dat we ook op zondag terecht kunnen

Dijzer

Vriendelijke, deskundige medewerkers, denken graag met je mee en houden rekening met jouw persoonlijke smaak en woonsituatie.

Het afhalen van de bestelde spullen, komt wat "knullig" over. Liever hadden wij dit niet zelf willen regelen. Je moet je spullen afhalen op een industrieterrein.
Een eigen bezorgservice komt...
Een eigen bezorgservice komt veel professioneler over.

Reactie Pronto Wonen Wervershoof:

Geachte meneer / mevrouw Dijzer,
Pronto Wonen is een afhaalformule, wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis aanhangwagens.
Het is mogelijk om tegen kosten gebruik te maken...
Geachte meneer / mevrouw Dijzer,
Het is mogelijk om tegen kosten gebruik te maken van een externe bezorgdienst.
Misschien kunt u hier eventueel in de toekomst gebruik van maken, dan lichten wij het graag nader toe.
Wij wensen u veel plezier van uw bank.
Pronto Wonen Wervershoof

Gido Brouwer

Goed service. Ze zijn erg vriendelijk geweest en ze helpen graag. Met ophalen stonden ze ook meteen klaar voor ons. Ze hebben handig tips gegeven qua onderhoud. Helemaal tevreden

Veel mogelijkheden in soorten en kleuren

Geen ga zo door

M. Vogel

Hele goede service. Er word de tijd genomen om rustig een bank met de juiste stof uit te kiezen. Ook hebben wij daar de tv meubel, dressoir e'n salontafel gekocht. Hele vriendelijke mensen met... Hele goede service. Er word de tijd genomen om rustig een bank met de juiste stof uit te kiezen. Ook hebben wij daar de tv meubel, dressoir e'n salontafel gekocht. Hele vriendelijke mensen met inzicht.

Goede service, nette zaak

Adviseren bij ophalen van de bank een boedelbak te reserveren.

bielsma- verbeek

Je word op en vriendelijk geholpen. En krijgt informatie over het product

De kwaliteit blijft goed

Bezorgen zou het helemaal perfect maken. Als je zelf niet beschikt over auto is het halen soms lastig bij zware en grote objecten.

Priscilla koolhaas

Goed! Leuke winkel waar je vele woon ideeen kunt op doen! Uiterst vriendelijk en profecioneel personeel

Vriendelijkheid/ nemen goed de tijd voor je

Bij af halen was het wat rommelig omdat de jongen iets zocht wat ik uit eindelijk toch in de winkel moest af halen!

Peter van Doorn

Wij zijn een tevreden klant. Goed assortiment, goed geadviseerd foor verkoper.

Neen

Gratis bezorging ipv zelf afhalen.