Genc

Bezorging ging vlekkeloos! Ook hebben ze gebeld dat ze iets later zouden komen!

Tijdig bellen ivm bezorgtijden

Geen liep helemaal goed! Ik ben heel blij met mijn bankstel!

F.J.E. Holkamp

Zeer tevreden over het advies, de service en het assortiment. ook de samenwerking met John Post voor de bezorging is een verrijking.

Deskundige uitleg en meedenken met de klant.

Hoffman

Goed en vriendelijk personeel

Genoeg meubels en klant vriendelijk

Meer korting voor de klant bij grote en meervoudige aankopen

Stam

Geen specifieke opmerkingen

assortiment, prijs/kwaliteit

Elly Schmidt

Levertijd was veel later dan bij de aankoop gepland

Als de levertijd uitloopt graag eerder een bericht daarover niet in de week van geplande levering. Daarna
op te hoogte houden wanneer wel geleverd. Levertijd was ipv 7-9 weken 15 weken, duurt wel lang als je op
stoelen zit te wachten.

E. Bouwman

Aardige verkopers, mooie spullen en dus ook reuze blij met onze mooie nieuwe grijze hoekbank ! Wel jammer dat alles behoorlijk krap op elkaar staat in de winkel.

Er wordt echt tijd voor je uit getrokken. Je hoeft niet over 1 nacht ijs... Vriendelijk personeel, heeeeel veel mooie spullen!

Uitbreiding met een paar kubieke meter...staat alles wat minder vol

Striekwold

Zie sterke punten

Heel klant vriendelijk. ik had verkeerde kleur kast en tafel besteld en toen ik hier thuis achter kwam mocht ik dezelfde dag de meubels omruilen. Bij afhaal depot heel vriendelijk en behulpzaam en... Heel klant vriendelijk. ik had verkeerde kleur kast en tafel besteld en toen ik hier thuis achter kwam mocht ik dezelfde dag de meubels omruilen. Bij afhaal depot heel vriendelijk en behulpzaam en goede tip om meubels te verplaatsen van aanhanger naar woning

Ga zo door!!

R Nieuwenhuijs

Prima service klantvriendelijk

ja ze nemen ruimschoots de tijd voor de klant

ja bestellingen bezorgen