Carmen Karsten

Zeer klantvriendelijk

Kennis van zaken, meedenken met de klant als zeer prettig ervaren.

duidelijke wegwijzering in de winkel

C. van der Lee

Betrouwbare indruk. Jammergenoeg geen bezorgservice.

mooie winkel. aardige verkoper

een heel groot minpunt is dat er geen bezorgservice is. hierdoor zou ik niet snel meer grote meubels bij dit bedrijf kopen.

Giel Visser

Het was jammer dat de producten niet afgeleverd worden.

Goed assortiment en goede opslag

Breng spullen bij de mensen langs

S.C. Kok

Erg positief

Goede service en erg klantvriendelijk.

Toen wij de meubels op gingen halen moesten deze nog in de gereserveerde aanhanger geplaatst worden terwijl ik de aanhanger al een aantal dagen van te voren had gereserveerd. Misschien handiger (ivm... Toen wij de meubels op gingen halen moesten deze nog in de gereserveerde aanhanger geplaatst worden terwijl ik de aanhanger al een aantal dagen van te voren had gereserveerd. Misschien handiger (ivm wachtende klanten) om deze aanhangers alvast te vullen voor dat deze door de klanten opgehaald worden.

Sharon Vonk

Service

De zaak is denk ik net een beetje te vol gezet waardoor je dingen over het hoofd ziet.

J.A.J. Schoon

Vriendelijk en goed geholpen.

Prijs / kwaliteit verhouding prima.

Geen verbeterpunten.

Kesselman

Alles is duidelijk qua prijzen en producten en de verkoper was een goed verzorgde man die zelfvertrouwen en kennis over zijn goederen uitstraalde. Tevens vond ik het prettig dat er interesse werd... Alles is duidelijk qua prijzen en producten en de verkoper was een goed verzorgde man die zelfvertrouwen en kennis over zijn goederen uitstraalde. Tevens vond ik het prettig dat er interesse werd getoond en rekening werd gehouden met mijn persoonlijke situatie wat betreft de indeling van mij huis; Al met al zeer prettig geholpen bij Pronto Wonen Wervershoof door Charl.

Goed verkooppersoneel en duidelijke informatie omtrent goederen

Meer onderscheidende diversiteit in de banken en meubelen. Ook is de levertijd aan de hoge kant voor sommige goederen. Over het ophalen heb ik nog geen kennis. Wel lijkt een bezorgservice een goede... Meer onderscheidende diversiteit in de banken en meubelen. Ook is de levertijd aan de hoge kant voor sommige goederen. Over het ophalen heb ik nog geen kennis. Wel lijkt een bezorgservice een goede optie.

Haak

Vriendelijk en deskundig geholpen. Geen gevoel van "opdringen". Groot assortiment. Schappelijke tarieven. Zeer tevreden.

heb alles hiervoor al vermeld

G. Kraakman

Word altijd goed geholpen, vriendelijke mensen.