A van Santen

Prima ervaring, goede adviezen en klantvriendelijk!

Levertijd was het dubbele als wat was toegezegt, en met ons vorige bankstel was dit net zo ( dus we hadden er al enigzins rekening mee gehouden )

nita shabo

Goed en mooi meubel

Bankstel en eethoek gekocht

Leuk assortiment

Na de verkoop is de logistiek geheel in handen van de klant. Het aanhangerprincipe werkt wel, maar als je alleen met je vrouw banken en tafels moet tillen is dit geen pretje. De montage gaat goed... Na de verkoop is de logistiek geheel in handen van de klant. Het aanhangerprincipe werkt wel, maar als je alleen met je vrouw banken en tafels moet tillen is dit geen pretje. De montage gaat goed maar kost al met al toch een halve dag. Of dit prijstechnisch het verschil maakt ziet de klant niet
Levertijd was met 11 weken wel lang.

Mijn ervaring is heel goed, de geschatte levertijd komt precies uit, de prijs/kwaliteitverhouding is goed en je wordt er goed geholpen door leuk personeel.

Bart Metselaar

Aanschaf nieuwe hoekbank. We kozen voro beschermign optie van de zitplaatsen en waren verrast dat we zelf met spuitbussen in de weer moesten om dit in te sprayen. Ten eerste konden we er na... Aanschaf nieuwe hoekbank. We kozen voro beschermign optie van de zitplaatsen en waren verrast dat we zelf met spuitbussen in de weer moesten om dit in te sprayen. Ten eerste konden we er na plaatsing 12 uur niet op zitten, en moest het op een zeer geod geventileerde ruitme gebeuren. Dat is dus buiten. Daar kan je de bank niet 12 uur laten staan. Ons leek het niet meer dan logisch dat de leverancier van dit produckt/ deze garantie bij de bank leverancieers langsgaat en dit in een daarvooro bestemde gecontroleerde en goed geventileerde ruitme, 1 keer in de week alle bestelde banken af en klaar. Nu is dit een zeer on aangename verassing dat je dit zelf moet doen. De levertijd is toch al ruim 6 weken, dus als dat heirdoor een weekje langer wordt maakt dan ook niet meer uit.

ottens

Goed en werd goed meegedacht over de wensen die wij hadden

cJ Spanjer

Prima, alleen jammer dat ze niet bezorgen aan huis(kostendekking), daarentegen kun je dan wel een karretje van ze lenen om de boel zelf thuis te brengen

Snelle levertijd, vriendelijk personeel!

Minpuntje: Ze geven aan dat ze de prijzen laag kunnen houden en daarom oa niet bezorgen aan huis, ik vind dit erg jammer, je koopt toch een produkt van meer dan 1000 euro en dan verwacht je toch... Minpuntje: Ze geven aan dat ze de prijzen laag kunnen houden en daarom oa niet bezorgen aan huis, ik vind dit erg jammer, je koopt toch een produkt van meer dan 1000 euro en dan verwacht je toch enige service. Neemt niet weg dat we wel heel tevreden zijn met de bank totnutoe.

Remco

Redelijk

vriendelijker personeel wat minder in boekjes kijkt. ruimere opstelling van goederen.

Eline van Putten

Ik ben zeer vriendelijk geholpen, er werd uitgebreid de tijd genomen en ook het contact later via de mail liep perfect.

Goede kwaliteit/prijs verhouding, vriendelijk personeel.

Het ophalen van de meubelen is als je kijkt naar prijs logisch, echter kost het midden in bv een verhuizing veel tijd.