Fijne winkel, vriendelijk personeel

Goede prijs kwaliteit, vriendelijk personeel

Attenderen op de mogelijkheid om online te bestellen zodat je niet acht weken op een bank hoeft te wachten. Nu had ik de bank binnen een week in huis, werd ergens anders uit de voorraad gehaald.

I. Polman

Perfect. Heel goed geholpen en zeer tevreden naar huis gegaan

Goeie service. Duidelijke communicatie. Duidelijke prijsstelling

Johan

Matig en klant onvriendelijk bij de kassa. Het was ons niet duidelijk dat er een afspraak moest worden gemaakt vooraf om op te halen terwijl de goederen binnen waren. Hebben wij ook niet eerder... Matig en klant onvriendelijk bij de kassa. Het was ons niet duidelijk dat er een afspraak moest worden gemaakt vooraf om op te halen terwijl de goederen binnen waren. Hebben wij ook niet eerder meegemaakt. Dan hadden wij de mail maar beter moeten lezen was de reactie aan de kassa. Wat mij betreft kom ik hier niet weer en dus ook geen aanrader. Prijzen zijn concurerend tov andere winkels dus niet goedkoop en klantonvriendelijk wij gaan de volgende keer ergens anders heen.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review. Vervelend om te horen dat het afhalen niet naar wens is verlopen. Wij vragen een afspraak te maken voor afhalen om wachttijden te voorkomen. Als wij weten... Bedankt voor het schrijven van uw review. Vervelend om te horen dat het afhalen niet naar wens is verlopen. Wij vragen een afspraak te maken voor afhalen om wachttijden te voorkomen. Als wij weten dat u komt, zorgen wij dat alles keurig voor u klaarstaat om meegenomen te worden. Zonder afspraak afhalen is geen probleem, maar dan moet uw order in het magazijn nog gepakt worden en dit kost enige tijd die wij u willen besparen.
De prijzen die wij hanteren zijn: concurrerend, helder en transparant. Hier kan geen misverstand over ontstaan.
Wij wensen u veel plezier van uw meubels en zien u graag nog eens terug in onze showroom.
Het team van Pronto wonen Zutphen

ghuisstede

We hebben het prettig ervaren,
we wachten alleen op teruggave van bedrag van Aihs textiel care &protect kit.

Wilco

Een goed bedrijf

Klantvriendelijkheid, openheid,serivce

Alles staat beetje ( in Zutphen dan) te dicht op mekaar

Een goed bedrijf, die zijn afspraken na komt

I Hartemink

Leuke spontane verkoopsters. Van alles mogelijk, wel aan de prijs.

Veel mogelijkheden, handig dat je de meubels zelf kunt ophalen met een mini vrachtauto.

Onduidelijke mailing of nu alle producten binnen zijn gekomen die reeds zijn besteld.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review! Goed te horen dat u tevreden bent over ons assortiment en onze klantvriendelijkheid. Wij hebben meubelen uit verschillende prijsniveaus in onze... Bedankt voor het schrijven van uw positieve review! Goed te horen dat u tevreden bent over ons assortiment en onze klantvriendelijkheid. Wij hebben meubelen uit verschillende prijsniveaus in onze showroom, zodat er altijd wel iets is wat binnen het te besteden budget valt. U heeft gekozen voor een massief eiken eettafel en een bank met veel luxe opties, de door u gekozen opwaardering van de meubelen zal te allen tijde een meerprijs met zich meebrengen. Het is vervelend te horen dat er onduidelijkheid is geweest omtrent de mailing. U krijgt van ons automatisch een bericht zodra de complete order bij ons binnen is. Wij staan altijd voor u klaar als u telefonisch contact opneemt omtrent de status van uw order. Wij wensen u veel plezier van uw meubelen en hopen u nogmaals te mogen begroeten in onze winkel.
Het team van Pronto wonen Zutphen

Leuke spontane verkopers in zutphen . Goede meubels leuke prijs.
Leuke spontane verkopers in zutphen . Goede meubels leuke prijs.
Wel was het vervelend dat ik een tafel incompleet mee kreeg zodat ik weer terug moest. En dat het administratief niet goed verwerkt was ik bij ophaal stoelen kreeg ik te horen dat er nog een bedrag open stond terwijl we alles in 1 keer betaald hadden bleek niet goed verwerkt te zijn.

Goede spontane geinterresseerde verkopers.
Goede service
Meubels voor leuke prijs

Ik heb alleen 2verbeterpunten dat men alles administratief goed verwerkt wordt scheeld tijd en ergenis bij de klant.
Zorg dat de meubels compleet meegegeven wordt zodat de klant niet extra...
Zorg dat de meubels compleet meegegeven wordt zodat de klant niet extra terug hoeft.
Dus extra controles vanuit het magazijn!

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review, hierdoor kunnen wij ons telkens blijven verbeteren. Goed om te horen dat u tevreden over ons bent. Wel vervelend dat er bij de uitlevering van de meubels en... Bedankt voor het schrijven van uw review, hierdoor kunnen wij ons telkens blijven verbeteren. Goed om te horen dat u tevreden over ons bent. Wel vervelend dat er bij de uitlevering van de meubels en bij de administratieve afwikkeling iets mis is gegaan. Wij begrijpen uw lichte ergernis en zullen uw advies ter harte nemen. Ondanks dit wensen wij u heel veel plezier van de door u aangeschafte meubels en hopen u nogmaals in onze showroom te kunnen begroeten.
Vriendelijke groet,
Team Pronto wonen Zutphen

Willem Woudstra

Goede service, prima klant behandeling.

Diversiteit en kwaliteit.