WJ Terink

We werden heel erg vriendelijk ontvangen door 1 van de medewerksters. Ze was aardig en heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen met een lekker kopje koffie erbij.

Vriendelijk en niet opdringerig. Laat je zelf de keuze in welke prijsklasse je zoekt en geven je daar de ruimte voor. Ook uitgebreid gesproken over de vulling in de bank en uitleg over gegeven.

Zou het niet weten.

Coenraad Hulleman

Gastvrij

Bus lenen

Poten onder de bank monteren is een drama. Zeer onduidelijk aangegeven

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn te horen dat ons assortiment u aanspreekt.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn te horen dat ons assortiment u aanspreekt.
Wij hebben bij het op maat en kleur bestellen van meubels extra tijd nodig. Wij proberen de levertijden zo kort mogelijk te houden en communiceren duidelijk onze levertijden op de aankoopbevestigingen.
Vervelend te horen dat de montage van de poten niet duidelijk voor u is geweest. Er moet bij iedere bank een montageschema voor de poten geleverd worden, zodat montage eenvoudig gedaan moet kunnen worden. Spijtig dat u deze niet heeft ontvangen. Uiteraard staan wij paraat om u hier telefonisch of via mail toelichting bij te geven.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,

Beuker

Weinig interactie, als klant zelf achter afspraken aan, geen professionaliteit.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Hartelijk dank voor het sturen van deze review, op deze manier kunnen wij ons telkens blijven verbeteren.
Wij vinden het erg vervelend dat niet alles naar uw wens is verlopen. De levertijd van uw bank was vertraagd en wij hebben hier zo goed mogelijk en in overleg met u op geanticipeerd.
Zoals bekend is ons bedrijf niet ingesteld op het bezorgen van meubelen, toch hebben we alles in het werk gesteld om voor u een uitzondering te maken.
U heeft van ons een leenbank mogen gebruiken die we netjes bij u bezorgd hebben. Zodra de door u bestelde bank binnen was, is deze bij u bezorgd en hebben we de leenbank weer opgehaald.
Uit coulance hebben we de eetkamerstoelen en het vloerkleed kosteloos retour genomen, omdat deze na plaatsen niet zo mooi bij u in de woning stonden als u in de winkel had ingeschat.
Tijdens de looptijd hebben wij regelmatig en goed contact gehad en zijn wij van mening dat we alles hebben gedaan wat in onze macht lag.
Wij wensen u veel plezier van de bank en zien u graag nog een keer terug bij ons in de showroom.

Peter Krajewski-Singerling

Zeer positief

vriendelijk personeel dat niet steeds loopt te pushen tot verkoop, met ons meedenkt bij het combineren van verschillende items.
hierdoor hebben wij meerdere meubels aangeschaft dan als ze...
hierdoor hebben wij meerdere meubels aangeschaft dan als ze liepen te pushen, dan hadden we ipv 5meubels niets gekocht

Gerrit ebk

Een vriendelijke verkoopster wees op een goede wijze op de verschillen tussen twee bankstellen en maakte ons zo bewust van de keuze.
De aflevertijd werd keurig gehaald en de berichtgeving...
De aflevertijd werd keurig gehaald en de berichtgeving daarover was correct.
Het ophalen kon op de door de klant gewenste dag en tijd.

Klantvriendelijkheid, prijs.

H. Mandema

Prettig

breed assortiment, prijs in verhouding voor wat aangeboden wordt

wel een beetje een doolhof

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, advies en onze klantvriendelijkheid. Jammer dat u de showroom een beetje een doolhof... Bedankt voor het schrijven van uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, advies en onze klantvriendelijkheid. Jammer dat u de showroom een beetje een doolhof vindt. Wij hebben een route door de winkel, zodat u ons complete assortiment kunt zien en u zeker weet dat u niets mist en de beste keuze kunt maken.
Wij wensen u veel plezier van uw fauteuil en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Team Pronto Wonen Zutphen

Goede uitstraling en een prettige hulp en ook mening van de verkoper

Ze laten je eerst rustig rond kijken.

Ruim assortiment.

Meubels waren kapot bij leverantie. Dit bedrijf heeft er wel alles aan gedaan om ons tevreden te houden

Zetten zich in voor de klant

Leverantie met meer mensen.
Vaker wat laten weten. Nu was het soms lang stil en moesten we er zelf achteraan.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Goed te horen dat u onze inzet waardeert en dat u tevreden bent.
Bestellingen via de website hebben helaas wat meer tijd nodig, vanwege het inschakelen van een vervoersbedrijf. Omdat wij de bezorging uitbesteden, hebben wij niet in de hand met hoeveel man ze komen bezorgen.
Wij wensen u heel veel plezier van uw meubels en zien u graag een keer terug in onze winkel!
Team Pronto wonen Zutphen

Prima; levering eerder dan gepland. Netjes verpakt afgeleverd.

Service goed. Nakomen afspraken goed.