Uw verkopers maken het verschil. De een is vriendelijker en behulpzaam en de ander is arrogant waardoor ik bijna de koop niet door liet gaan.
Jan-Hans Mostert
Erg fijn geholpen bij de keuze voor onze bank door de medewerker. Wist alle kenmerken en opties zo op te noemen. Had daarnaast ook nog veel gevoel voor styling en kon ons hierin goed adviseren. Ook...Erg fijn geholpen bij de keuze voor onze bank door de medewerker. Wist alle kenmerken en opties zo op te noemen. Had daarnaast ook nog veel gevoel voor styling en kon ons hierin goed adviseren. Ook gemakkelijk dat de materiaal-stalen gelijk op voorraad waren zodat wij die even konden lenen om thuis te testen in de woning.
Fred Westerink
We hebben een eettafel aangeschaft. Fijn dat we een aanhanger mochten lenen om deze te vervoeren. Goed verpakt en extra hulp van de magazijnmedewerker. Hulde.
Harmen
Ben uitermate goed geholpen / geadviseerd door de jongeman van Pronto Wonen Zwolle. Bijzonder vriendelijk en meedenkend
Inge Crosby
Ik ben heel positief over mijn ervaringen bij Pronto Wonen Zwolle Ik werd zeer correct te woord gestaan, medewerkers waren zeer behulpzaam en vriendelijk!
Coby Van ooijen
Goede ervaringen mee
Nick
Goede ervaring, afspraak nagekomen en verder alles prima afgehandeld.