Heel goede ervaring. Deskundige verkoper die met ons meedacht met o.a. Accessoires zoeken en suggesties
Koerhuis
Heel prettig ervaren
Pronto wonen
Willemien Rorije
Prettige ervaring, deskundig en meedenken.
Prima!
Pronto wonen Zwolle
We zijn vriendelijk geholpen, ook qua styling. De communicatie over de levering is helder. Het valt op dat niet iedereen even goed op de hoogte is van het aantal orders dat voor ons openstaat, wat...We zijn vriendelijk geholpen, ook qua styling. De communicatie over de levering is helder. Het valt op dat niet iedereen even goed op de hoogte is van het aantal orders dat voor ons openstaat, wat wel eens voor verwarring zorgde. Maar, dat zijn details. Speciale complimenten voor de meneer in het magazijn in Zwolle. Met zeldzame, oprechte vriendelijkheid en hoffelijkheid heeft hij ons geholpen met het inladen van onze eerste order. Een erg prettige ervaring.
Meeder
Prettig geholpen. Snelle levering. Prima product gekocht. Ruime keuze.
Prettige medewerkers en goed advies
M. Kaspers
Was voor ons de eerste keer en wij keken onze ogen uit voor zoveel keus aan meubelen en decoraties. Zeer goed.