M.

Prima service prima afspraken nagekomen

Bohne

We zijn vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg gehad!

JRM

Erg klantvriendelijk en ruime keus in betaalbaar assortiment

Leon

Prima service. Helaas 2 stoelen een maand vertraging en was de winkelmedewerker vergeten om 2 leuningen van de bank op de offerte te zetten waardoor het een stukje duurder werd. Verder goed... Prima service. Helaas 2 stoelen een maand vertraging en was de winkelmedewerker vergeten om 2 leuningen van de bank op de offerte te zetten waardoor het een stukje duurder werd. Verder goed opgelost, prima service en erg blij met onze full pronto woonkamer.

E de Pina

Vriendelijk personeel

C.H.Grafhorst

Vriendelijke verkoopster maar bezorgkosten zijn buiten proportioneel. € 60,- om een bank te bezorgen in de plaats waar ik ook de bank heb gekocht, slechtts op 3 km afstand, en omdat wij in een... Vriendelijke verkoopster maar bezorgkosten zijn buiten proportioneel. € 60,- om een bank te bezorgen in de plaats waar ik ook de bank heb gekocht, slechtts op 3 km afstand, en omdat wij in een appartement wonen met lift nog eens een toeslag van € 24,- vindt ik meer dan schandalig.
Dit is voor ons dan ook de eerste en laatste keer dat ik bij Pronto meubels heb gekocht.
C.H.Grafhorst
Mozartlaan 154
8031 EX

Reactie Pronto Wonen Zwolle:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw review! We snappen dat u moeite hebt met de verzendkosten omdat u op 3km afstand woont. Wel is het zo dat Pronto Wonen een franchiseformule is met standaard kosten, de verzendkosten zijn hier een voorbeeld van. Deze zijn landelijk vastgesteld en we mogen hier niet van afwijken. In dit geval is de oplossing of zelf het gekochte artikel (gratis) afhalen bij het afhaalmagazijn of door gebruik te maken van de bezorgregeling. We hopen hierbij op uw begrip!
Pronto Wonen Zwolle

Pouls

Klantvriendelijk

E.de Groot

Netjes en klant vriendelijk

D

Prettig deskundig niet opdringerig

Ymke Van zuiden

Super klantvriendelijk en denken met je mee. Hebben hier een vloerkleed en tv meubel besteld. Levering was ook sneller dan dat ze hadden gezegd dus dat is altijd fijn!