Super mooie winkel.
En top personeel
Reactie Pronto Wonen:
Bedankt voor het delen van je ervaring Heidi! Fijn te horen dat je bezoek aan onze nieuwe winkel goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Duiven.
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te...
Goedemorgen!
Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat u prettige ervaring heeft overgehouden!
Veel plezier gewenst van de nieuwe bank!
Groet,
Team Pronto wonen Leeuwarden!
Beste Roy,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke groet,...
Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij hopen u nog vaker te verwelkomen en wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor je mooie review!
Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw bank en ontvangen u graag nog eens in onze winkel.
Team Pronto Wonen Meppel
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Lobke. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...