Rijvers

Hele fijne en mooi opgezette ruimtes

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over ons en wensen u veel plezier met de nieuwe eetkamer stoelen!
Met vriendelijke...
Beste klant,
Pronto Wonen Breda

pierik

Relaxstoel gekocht. Netjes geholpen.

Michael

Mooie spullen gekocht voor betaalbare prijzen.
Vriendelijke vrouw Daniella heeft ons super goed geholpen vriendelijk spontaan en zeker iemand die weet waar ze over praat.

Beste Michael,
Beste Michael,
Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Daniella! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe stoelen en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel!
Pronto Wonen Heerlen

Bergmans

Heel aangenaam

Beste heer/mevrouw Bergmans,
Beste heer/mevrouw Bergmans,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe tafel en stoelen. Wij wensen u veel plezier hiermee!
Pronto Wonen Eindhoven

Wim coolen

Positief

Beste Wim,
Fijn om te horen dat u positief bent over ons na uw bezoek aan onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met de eetstoelen en relaxfauteuil!
Met vriendelijke groet,...
Beste Wim,
Pronto Wonen Sittard-Geleen

van Gemert

Fijn geholpen

Beste heer/mevrouw van Gemert,
Beste heer/mevrouw van Gemert,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wat leuk om te horen dat u zo fijn bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eethoek! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen Uden

Resi Bolten

Veel keus

Beste mevrouw Bolten,
Hartelijk dank voor uw review!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe bank.
^Babette
Pronto Wonen Roermond

Bouma

Vriendelijk, behulpzaam

Beste heer/mevrouw Bouma,
Beste heer/mevrouw Bouma,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe salontafel. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen Breda

Dieteren

Prima geholpen met uitzoeken van de gewenste meubelen

Beste heer/mevrouw van Dieteren,
Beste heer/mevrouw van Dieteren,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen Heerlen

Corina van Oorschot

Klantvriendelijkheid was super door medewerkster en neemt alle tijd voor je,top!!

Beste Corina,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo fijn bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met...
Beste Corina,