Als zeer prettig
Reactie Pronto Wonen:
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Beste Henny,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoel! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Goedemorgen!
Bedankt voor deze review, wij zijn blij met de positieve ervaring die u van ons gekregen heeft!
Veel plezier gewenst met uw nieuwe meubels.
Groet,
Team Pronto wonen...
Geachte heer/mevrouw Slot,
Bedankt voor het achterlaten van de uitstekende beoordeling. Heel veel woonplezier gewenst met uw nieuwe tafel!
Timon
Pronto Wonen...
Goedemorgen Meneer/Mevrouw van Hoorn,
Fijn dat onze collega Noa u goed heeft kunnen adviseren en dat u, ondanks de warmte, geslaagd bent voor een bank bij ons.
Mocht u weer langskomen op...
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat onze collega Chantal u zo goed heeft geadviseerd bij het uitzoeken van uw nieuwe interieur! Wij wensen u veel plezier met de...
Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe rekjes voor in de keuken!
Pronto Wonen Uden
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil! Wij wensen u veel plezier...
Beste Edwin,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe stoel. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...
de persoonlijke en eerlijke manier van advies geven maakt voor ons het positieve verschil
zo doorgaan
Beste Richard,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling. We hebben u met plezier geholpen en wensen u alvast veel woonplezier.
Team Pronto Wonen