Reactie Pronto Wonen:
Beste Hans,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe tafel! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste Hans,
Beste klant,
Wat een super leuke review om te mogen ontvangen! Goed om te horen dat onze collega Noelle u zo goed heeft geadviseerd bij het uitzoeken van de eetstoelen en de bank. Wij wensen u...
Hartelijk dank voor het compliment over onze winkel en het personeel Driesman.
Hopelijk tot snel weer in onze winkel.
Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Saskia! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!
Met vriendelijke groet,...
Beste Emile,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u gevonden heeft wat u zocht en hierbij goed bent geholpen! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Beste André,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze winkel hierop te verbeteren! Veel plezier...
Beste Peter,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij wensen u hier alvast heel veel plezier mee!
Met...
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met...
Beste meneer Zwaan, bedankt voor deze mooie review, hier worden wij blij van! Fijn dat alles helemaal klopt! Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe meubels en graag tot ziens! Met...
Geachte heer/ mevrouw van der Spoel,
Bedankt voor het achterlaten van de goede 4-sterrenbeoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe bank.