Pront Naaldwijk

Goed geholpen

Lotte Hendriks

Fijne medewerker Stefan die mij heeft geholpen met goed en deskundig advies!

Beste Lotte,
Beste Lotte,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij door onze collega Stefan! Wij zullen uw verbeterpunt bespreken om onze service hierop te verbeteren! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto Wonen Nijmegen

Maarten Eekels

Vriendelijk en behulpzaam!

Beste Maarten,
Beste Maarten,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe stoel en bank! Verder wensen wij u hier alvast veel plezier mee!
Pronto Wonen Breda

partuculier

Gastvrij

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de review. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk bij de klant thuis te hebben staan, jammer genoeg zijn wij afhankelijk van de levertijden van onze leveranciers en hebben... Bedankt voor de review. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk bij de klant thuis te hebben staan, jammer genoeg zijn wij afhankelijk van de levertijden van onze leveranciers en hebben wij daar geen invloed op. Hopelijk vliegt de tijd en heeft u uw bestelling snel in huis staan. Hopelijk tot een volgende keer.
Team Pronto Wonen Gouda

Schappin

Goede service bij klacht

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u klacht naar tevredenheid is opgelost! Wij hopen u nog vaker te verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

CMM de Bie

PERFECTE behandeling; de klant bij jullie is Koning !!!

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de mooie review familie de Bie.
Tuurlijk is de klant koning en stellen wij alles in het werk om klanten tevreden naar huis te laten gaan met een mooie aankoop.
Ik wens jullie...
Bedankt voor de mooie review familie de Bie.
Ik wens jullie veel plezier van de nieuwe stoelen.
Pascal
Pronto Wonen Zutphen

niels

Goede service en deskundig personeel
alleen jammer dat er op een bestelling van 2000 euro ook nog 100 euro bij komt voor bezorging, had verwacht dat bezorging wel bij de prijs in zou zitten.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het delen van je ervaring Niels!
Bedankt voor het delen van je ervaring Niels!
Het klopt inderdaad dat wij niet een eigen bezorgdienst hebben. Onze gehele collectie is gebaseerd op een afhaalformule zodat we de prijzen laag kunnen houden. Mocht een klant toch graag zijn nieuwe aankoop bezorgd willen hebben kan dit alsnog via een externe partij 😊
Hopelijk maakt deze uitleg het een stukje duidelijker en bedankt voor je tip!
~ Team Pronto Wonen Utrecht online

A. Groenendal

Bij aanschaf perfect geholpen, daarna waardeloze service en geen enkele communicatie.

Enthousiast personeel. Vakkundig en neemt de tijd.

Communicatie na afloop over verloop van bestelling. Totaal niets. Wacht al vijf maanden op laatste levering.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze review en het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te horen dat de communicatie niet helemaal naar wens was en zijn gelijk op zoek gegaan naar wat er mogelijk is... Bedankt voor deze review en het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te horen dat de communicatie niet helemaal naar wens was en zijn gelijk op zoek gegaan naar wat er mogelijk is misgegaan.
Toen jullie bij ons in de winkel waren, hebben we samen alles uitgekozen en in gang gezet om de meubels te bestellen bij onze leverancier. Helaas was er onverwachts een vertraging op de stoelen die jullie hadden uitgekozen. We hebben jullie zo snel mogelijk geïnformeerd door direct te bellen zodra we van de leverancier hoorden dat de levering vertraagd zou zijn.
We zijn blij dat jullie de stoelen inmiddels hebben opgehaald en dat de bestelling nu helemaal compleet is. Onze oprechte excuses voor de vertraging en het eventuele ongemak dat dit misschien heeft opgeleverd. We hopen dat jullie nu volop kunnen genieten van de nieuwe eethoek. Mochten er nog vragen zijn of willen jullie iets bespreken, neem dan gerust contact met ons op via 010 310 6231 of kom langs in de winkel. We staan altijd klaar om verder te helpen!
Team Pronto Wonen Vlaardingen online

van breda

Rustig geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw fijne review meneer/mevrouw van Breda.
Graag weer tot ziens in onze winkel.
^Sharona
Pronto Wonen Tilburg

Van Hoof

Slechte service

veel keuze

bij product alles vermelden, niet pas als je het product in de winkelwagen hebt zitten, dan lees je er makkelijk overheen.

Beste Jos en Karin,
Beste Jos en Karin,
wat vervelend om te lezen dat jullie niet tevreden zijn met onze service ondanks dat we ons best voor jullie hebben gedaan. Zoals al eerder aangegeven gaat het hier om mango hout, waar een lichte NC-lak op zit. Dit beschermt niet tegen verkleuring en vuil. Wij zien daarbij dat het om gebruikssporen gaat en hebben kosteloos een onderhoudssetje toegestuurd.
Pronto Wonen Huissen.