Jan van Luxemburg

Reactie Pronto Wonen:

Beste Jan, bedankt voor deze prachtige beoordeling! Hier worden wij blij van. Fijn dat u rustig heeft kunnen rondkijken. Alvast veel plezier met de nieuwe kast! Graag tot ziens, met vriendelijke... Beste Jan, bedankt voor deze prachtige beoordeling! Hier worden wij blij van. Fijn dat u rustig heeft kunnen rondkijken. Alvast veel plezier met de nieuwe kast! Graag tot ziens, met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof

M hansen

Zeer klantvriendelijk snelle levering goed product

Reactie Pronto Wonen:

Leuk om hier je review terug te lezen! Fijn dat het gehele proces naar wens is verlopen 👏🏼
~ Team Pronto Wonen Spijkenisse online

W

We werden heel leuk ontvangen en goed geïnformeerd met onze keuze

Reactie Pronto Wonen:

Wat fijn om te lezen dat zowel de ontvangst als de info die u gekregen hebt, goed waren en dat u op basis daarvan een keuze hebt kunnen maken. Heel veel plezier van de aankoop en graag tot... Wat fijn om te lezen dat zowel de ontvangst als de info die u gekregen hebt, goed waren en dat u op basis daarvan een keuze hebt kunnen maken. Heel veel plezier van de aankoop en graag tot ziens.
Team Pronto Zutphen

m. van brandwijk

Prettige winkel,

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe dressoir!
Pronto Wonen Den Bosch

P. Hamers

We werden snel geholpen en geadviseerd. Ook goede garantie voorwaarden. Heel tevreden

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw fijne review meneer/mevrouw Hamers.
Graag weer tot ziens in onze winkel.
^Sharona
Pronto Wonen Tilburg

Fam. M.R. Vrolijk

Breed assortiment en goed ingedeeld.
Vriendelijk personeel.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor je mooie review en alle complimenten aan ons team! Fijn dat alles helemaal naar wens is en je mooie nieuwe items hebt kunnen uitkiezen 😊
~ Team Pronto Wonen Naaldwijk online

Chanthal

Positief

Reactie Pronto Wonen:

Beste Chantal, dank je wel voor je mooie review, hier worden wij blij van! Fijn dat je klant vriendelijk bent geholpen en dat er goed werd meegedacht. Alvast veel plezier met je nieuwe bank! Met... Beste Chantal, dank je wel voor je mooie review, hier worden wij blij van! Fijn dat je klant vriendelijk bent geholpen en dat er goed werd meegedacht. Alvast veel plezier met je nieuwe bank! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof

d verweij

Vriendelijk personeel keurig geholpen
netjes bezorgt

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor de mooie recensie d verweij.
Hopelijk tot snel weer in onze winkel.
Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest

Esther Tito

Prettig en relaxt

Laura S

Ten eerste een super mooie winkel. Veel keuze. We zijn goed en snel geholpen door een hele vriendelijke medewerker

Beste Laura,
Hartelijk dank voor je review.
Wij wensen jullie alvast veel plezier van jullie nieuwe Puento hoekbank zodra deze binnen is!
Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Met...
Beste Laura,
Hartelijk dank voor je review.
Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Team Pronto Wonen Emmen