Marlies Mol

Hele fijne sfeer in de winkel

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw fijne review mevrouw Mol.
Graag weer tot ziens in onze winkel.
^Sharona
Pronto Wonen Tilburg

Fransen

Prachtige winkel met ruim aanbod. Gezellig personeel, wat ook goed en deskundig advies geeft.

Beste Jesper,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met vriendelijke groet,...
Beste Jesper,

H.boekel

Mooie zaak

Bedankt voor de beoordeling meneer / mevrouw Boekel,
Fijn dat u onze winkel mooi vind en dat u door deskundig personeel bent geholpen.
Graag tot ziens,
Team Pronto Wonen Alkmaar

M. v. Heeswijk

Goeie ervaring

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met...
Pronto Wonen Uden

Broeren

Goed en vlug geholpen

Beste klant,
Fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil, wij wensen u hier alvast veel plezier mee! Verder nemen wij uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren!
Pronto Wonen Den Bosch

Jan Baijens

Vriendelijk personeel dat klaar staat voor klanten

Beste Jan,
Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

John en Ineke Venema

Mooie winkel met veel parkeer gelegenheid!! Vriendelijk personeel dat ons direct koffie aanbiedt en zorgt dat er iemand komt om ons te adviseren. Leone deed moeite om zich onze situatie in te... Mooie winkel met veel parkeer gelegenheid!! Vriendelijk personeel dat ons direct koffie aanbiedt en zorgt dat er iemand komt om ons te adviseren. Leone deed moeite om zich onze situatie in te beelden en gaf daar goed advies bij. 2e kopje koffie aangeboden en vergeleken bij grotere meubelzaken (waar je vaak lang op hulp moet wachten) hadden wij hier een heel goed gevoel bij. Echt een aanrader. Nogmaals bedankt voor je adviezen Leonie. We komen zeker terug en gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden❤️

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze prachtige woorden, John en Ineke. We worden helemaal blij van deze mooie review en complimenten voor onze collega Leonie. We zien jullie en jullie vrienden graag verschijnen. De... Bedankt voor deze prachtige woorden, John en Ineke. We worden helemaal blij van deze mooie review en complimenten voor onze collega Leonie. We zien jullie en jullie vrienden graag verschijnen. De koffie staat altijd klaar. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

H>Bosch

Positief

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...

Peter Peerlings

We zijn perfect geholpen, goed advies, vriendelijk en ze nemen de tijd om iets uit te zoeken.

Beste Peter,
Wat een fijne review om te mogen ontvangen! Wij zijn erg blij om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Verder wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Met...
Beste Peter,