Van der Linden

Prettig

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe bank en eetstoelen!
Met...
Pronto Wonen Heerlen

Stevens

Prima geholpen door karin

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Karin!
Pronto Wonen Heerlen

Marcel Pronk

Erg leuk en deskundig geholpen door Tamara

Reactie Pronto Wonen:

Leuk dat je in onze winkel langskwam Marcel en bedankt voor al je positieve feedback 😊
Fijn dat je de adviezen van onze Tamara erg prettig vond en mocht je nog eens wat nodig hebben staan we zeker weer voor je klaar!
~ Team Pronto Wonen Naaldwijk online

Fred Meijer

Goed en vriendelijk advies van Sharon.

Deskundig advies en overzichtelijke winkel

Reactie Pronto Wonen:

Beste Fred, bedankt voor deze beoordeling. We hebben u met plezier geadviseerd. We zien u graag nog eens terug in onze winkel.
Team Pronto Wonen

yvonne van Heusden

Kwamen voor de vierde keer ,ook de vijfde keer komen wij terug Slagen altijd heel goed!

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze review! goed om te horen dat u prettig bent geholpen.

Pronto wonen huissen

Helemaal goed

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor je review!

Luuk

Geweldig

Goedemorgen,
Super bedankt voor deze review.
Veel plezier met de nieuwe salontafel!
Hopelijk weer tot snel!
Met vriendelijke groeten,
^Ciska
Team Pronto Wonen Leeuwarden

Pronto Utrecht

Goed vriendelijke medewerker

Reactie Pronto Wonen:

Dankjewel voor deze mooie beoordeling en dat jullie onze nieuwste aanwinst een kans wilde geven 😊 Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels!
~ Team Pronto Wonen Utrecht online

pronto

Overzichtelijk en veel keus

Reactie Pronto Wonen:

Mooi om te lezen dat jullie ondanks de enorme keus de showroom toch als overzichtelijk hebben ervaren.
Dankjewel voor deze mooie review en graag nog eens tot ziens.
Team Pronto Zoeterwoude