M.Kloosterman

Erg fijn en prettig

Goedemorgen,
Super bedankt voor deze review.
Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe bank!
Team Pronto Wonen...
Goedemorgen,
Super bedankt voor deze review.
Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe bank!
Team Pronto Wonen Leeuwarden

spoelstra

Persoonvriendelijk

Goedemiddag,
Dank u wel voor deze super review.
Heel veel plezier gewenst van de Fauteuil.
Team Pronto Wonen...
Goedemiddag,
Dank u wel voor deze super review.
Heel veel plezier gewenst van de Fauteuil.
Team Pronto Wonen Leeuwarden

Mariëtte

Zeer goed, ik kon op mijn gemak even rond kijken en daarna vroeg een medewerkster of ik misschien met iets geholpen wilde worden. Dus ik werd niet toen ik binnen kwam gelijkt bestormt door personeel... Zeer goed, ik kon op mijn gemak even rond kijken en daarna vroeg een medewerkster of ik misschien met iets geholpen wilde worden. Dus ik werd niet toen ik binnen kwam gelijkt bestormt door personeel en dat vind ik persoonlijk erg prettig,

Beste Mariëtte,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Pronto...
Beste Mariëtte,
Pronto Wonen Den Bosch

Ton en Mary

Prima ervaring en goed advies van meedenkend personeel

Beste Ton en Mary,
Wat leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Pronto...
Beste Ton en Mary,

Van meer

Fijne winkel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons in de winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Met...
Pronto Wonen Breda

Tummers

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto Wonen Heerlen

Backhaus

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto Wonen Sittard-Geleen

Pronto Nijmegen

Prima.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...
Pronto Wonen Nijmegen

G. Theunisse

Gewoon goed

Beste klant,
Wij vinden het super fijn dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!

VJC

Mooie winkel en vriendelijk personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren.