Lalta

Veel keus veel stijlen goed geholpen

Ron

Superfijn geholpen door de bedrijfsleider van Pronto Naaldwijk, zij had alle aandacht voor mij als klant en dacht mee in oplossingen nadat bleek dat ik toch een verkeerde keus had gemaakt.

Reactie Pronto Wonen:

We zijn erg blij met deze mooie beoordeling Ron, dankjewel daarvoor 😊
~ Team Pronto Wonen Naaldwijk online

Jan

Zeer positief en vriendelijk en correct geholpen door Lisa en Cerise, bij de aanschaf van diverse meubels. Ook bij aanschaf van een relaxfauteuil zeer uitgebreid geïnformeerd en niets was teveel.... Zeer positief en vriendelijk en correct geholpen door Lisa en Cerise, bij de aanschaf van diverse meubels. Ook bij aanschaf van een relaxfauteuil zeer uitgebreid geïnformeerd en niets was teveel. Ook nog telefonisch nagebeld door Lisa of alles duidelijk was. Echt top dik tevreden👌

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het schrijven van deze review Jan! Als team vinden we het erg leuk om hier terug te lezen dat je winkelervaring zo prettig was. Veel plezier van je mooie nieuwe meubels 😊
~ Team...
~ Team Pronto Wonen Sliedrecht online

T.Pieters

Ruime keuze en goede kwaliteit

Bedankt voor de positieve review familie Pieters,
Fijn dat u een goede keuze hebt kunnen maken uit ons enorme assortiment.
Graag tot een volgende keer.
Team...
Bedankt voor de positieve review familie Pieters,
Fijn dat u een goede keuze hebt kunnen maken uit ons enorme assortiment.
Graag tot een volgende keer.
Team Pronto Zutphen

Scheepers

Heel vriendelijk en deskundig geholpen door Anke

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk bedankt voor uw mooie review familie Scheepers.
Super fijn om te lezen dat u zo vriendelijk en deskundig geholpen bent door ons verkoopteam.
Wij wensen u alvast veel plezier met de...
Hartelijk bedankt voor uw mooie review familie Scheepers.
Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe eetkamerstoelen.
Groetjes,
Team Pronto Wonen Helmond

Ad & Elma Mulder

Mooie winkel, veel keus en zeer vriendelijk geholpen en advies gekregen. Even afwachten hoe de levering verloopt, maar we hebben er alle vertrouwen in.

Reactie Pronto Wonen:

Wat een mooie complimenten, daar zijn we erg dankbaar voor!
Wat een mooie complimenten, daar zijn we erg dankbaar voor!
Gezellig dat jullie bij ons langskwamen in de winkel en we hopen dat jullie nog jarenlang zullen genieten van de mooie nieuwe relaxfauteuils 😊
~ Team Pronto Wonen Spijkenisse online

Thom van Heusden

Perfect geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Dankjewel voor deze leuke review! alvast veel plezier met de producten.

E. Muijen

Erg vervelend dat op internet stond dat de 2 barkrukken welke wij wilden kopen op voorraad waren in de winkel, maar dat was niet het geval. wij moesten van Sliedrecht naar Barendrecht rijden want... Erg vervelend dat op internet stond dat de 2 barkrukken welke wij wilden kopen op voorraad waren in de winkel, maar dat was niet het geval. wij moesten van Sliedrecht naar Barendrecht rijden want daar staat de voorraad van Sliedrecht. Dus hadden wij nog extra benzinekosten ook.
Door deze discussie in de winkel vergaten wij onze coupon van € 15,- korting te laten scannen tijdens het afrekenen. Daarna kon dit niet meer hersteld worden vertelde de verkoopster. Dat kan natuurlijk wel door de koop ongedaan te maken en opnieuw te doen maar dit gebeurde helaas niet. In de showroom vonden wij de krukken wat wiebelig, maar dat kwam volgens de verkoopster omdat de dames zelf het meubilair in elkaar zetten en de schroeven waarschijnlijk niet goed hadden aangedraaid.

nee

duidelijker op de website zijn

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jullie ervaring met ons te delen.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jullie ervaring met ons te delen.
Het spijt ons te lezen dat je problemen hebt ondervonden met de beschikbaarheid van de barkrukken. We begrijpen ook dat er onduidelijkheid is geweest over een kortingscoupon met een medewerker in de winkel.
We hebben direct onderzocht wat er precies is voorgevallen, zodat het gehele team deze situatie goed kon doorspreken.
Klanttevredenheid is voor ons namelijk een van de belangrijkste zaken, en we willen ervoor zorgen dat dit in de toekomst wordt voorkomen.
Mocht je hier nog iets over willen bespreken, neem dan gerust contact op via 0184 411 366. We helpen je graag verder.
~ Team Pronto Wonen Sliedrecht online