6.5 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox92% beveelt Pronto Wonen aan!

Assortiment
Deskundig advies
6.8/10
7.2/10

Tineke

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring 2 stoelen besteld. Deze zijn na 10 dagen al bezorgd, helaas is 1 van deze stoelen incompleet. Geen montage schroeven erbij ( gelukkig hadden we zelfnog passende schroeven) en een verkeerd koppelstuk voor de stoelvoet. Deze stoel kunnen we dus niet monteren en ligt nu in onze woonkamer. Pronto gebeld en naartoe geweest. Dit koppelstuk willen ze niet uit hun showmodel halen . Dus moeten wij maanden wachten tot dat koppelstukje uit de fabriek geleverdt wordt , Heel jammer.

Als er iets mis is, beter meedenken en toegeeflijker zijn!
Vriendelijk bij aankoop
2 relaxfauteuil

Antwoord Pronto Wonen

Beste Tineke, jammer om te horen dat u dit zo ervaren heeft. Helaas kunnen we niet uit uw bericht opmaken om welke vestiging het gaat. Graag ontvangen wij nog van u de winkelgegevens via info@prontowonen.nl dan kunnen we dit bericht aan hun voorleggen. Ze zullen hierop dan z.s.m. reageren. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen

Pronto wonen Huissen

Top (pronto wonen Huissen)

Wij zijn niet goed maar fantastisch geholpen door Louis Fauchey✅👍 Kwamen in aanmerking voor de titel twijfelaars van de maand maar door de rust en goede adviezen van Louis zijn we tot de perfecte aankoop voor ons gekomen. Super bedankt 👍👊🏻 groet Angelique en Edwin Peters
Nvt
Product of service:
Linoza Bank (kijken ernaar uit)

de Hoop

ZEER SLECHT!

GEEN!
Communicatie, vriendelijkheid, eerlijk, ik kan zo nog wel even doorgaan
Eettafel met 5 eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen

Jammer om te horen dat u dit zo ervaren heeft. Helaas kunnen we niet uit uw bericht opmaken om welke vestiging het gaat. Graag ontvangen wij nog van u de winkelgegevens via info@prontowonen.nl dan kunnen we dit bericht aan hun voorleggen. Ze zullen hierop dan z.s.m. reageren. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen

Schut

SterSterSterSterLege ster

Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn we tevreden. Bedankt!

Eerlijkheid en service verbeteren
Eetkamerstoelen cavaletta

Antwoord Pronto Wonen

Bedankt voor uw feedback en deze prachtige beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen

Yvonne Lans

Een hele fijne winkel met leuk en vriendelijk personeel die echt alles voor je over hebben om te laten zien hoe is bij elkaar staat. Hier krijgt ook een heerlijke kop cappuccino

Geen verbeterpunten of tips voor mij is het allemaal perfect zo
Dat er een heel groot assortiment is en dat ze een grote assortiment aan accessoires hebben op kleur garang schikt
Atrio opbergkast met bijpassende eettafel en stoelen nord goldy clay velours

Antwoord Pronto Wonen

Beste Yvonne, Hartelijk dank voor je review, heel veel plezier met je aankoop!

Kocak

Online meubels shoppen? Zo voorkom je een miskoop

Tip Als u koopt in de woonwinkel, vraag dan van tevoren aan de verkoper of u mag ruilen of dat u uw geld terugkrijgt als u het product als u spijt krijgt van uw aankoop.
Helaas slechte ervaring bij Pronto wonen filiaal in Cruquius. Wilde in eerste instantie de aankoop ruilen. Dit kostte mij 30% van de totale aankoop. Als je een product wil retourneren dan kostte het je 50%. Dit zou eerst 70% van de totale aankoopprijs. Mijn advies koop u aankoop online dan heb je 14 dagen retour en ruil recht zonder kosten
6 Eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen

Beste heer Kocak, Uit uw bericht kunnen wij helaas niet opmaken bij welke Pronto Wonen vestiging u uw aankoop heeft gedaan. Kunt u dit aangeven? Dan kunnen wij de betreffende vestiging om een reactie vragen. We zien uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nederland

M. de Pater

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Als je geld te veel hebt en zelf handig bent om eea te fixen is deze winkel een aanrader.

Slechte kwaliteit goed verbloemen.
Klantvriendelijkheid. Kwaliteit. Eerlijkheid.
Eetkamerbank

Antwoord Pronto Wonen

Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u een naar gevoel heeft overgehouden aan uw aankoop. Tijdens uw bezoek aan onze winkel hebben we u uitleg gegeven over het verstellen van de pootjes en u extra stelringetjes meegegeven om het bankje naar wens af te stellen. Hiermee hebben we geprobeerd u zo goed mogelijk te helpen en een oplossing te bieden. We begrijpen dat bepaalde onderdelen van uw ervaring wellicht niet aan uw verwachtingen voldeden. Desondanks hopen we dat u uiteindelijk tevreden bent met uw bank en deze naar wens kunt gebruiken. Met vriendelijke groet, Timon Pronto Wonen Barneveld

Suus Kuin

Wat een service zo geweldig

Niks
Hun service Erna en Theo hebben ons geweldig geholpen Jammer dat ik geen foto’s kan toevoegen
Een super mooie oudroze bank

Antwoord Pronto Wonen

Bedankt voor uw feedback en deze prachtige beoordeling. Ook fijn dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen

Ellen

Komen kijken om inspiratie op te doen en meteen handig adviezen meegekregen. Natuurlijk ook bij andere winkels gaan kijken, maar uiteindelijk vrijwel alles (complete woon- en eetkamer) bij Pronto gekocht, mooi assortiment, veel keuze om op maat te maken en heel erg prettig, deskundig advies. Niet alleen per meubelstuk, maar ook hoe het bij elkaar past, hoe slijtvast het is etc. En mensen die alle tijd voor je nemen, meedenken en je ook alle ruimte geven als je nog even wilt nadenken en rondstruinen. Gewoon een hele prettige ervaring.

Hele prettige, vriendelijke service. Goed deskundig advies, geen verkooppraatjes.
Vooral: koester de goede mensen die voor jullie werken.
Banken, fauteuil, kasten, eettafelstoelen

Antwoord Pronto Wonen

Beste Ellen, Wat een mooie beoordeling, hartelijk bedankt hiervoor! Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in de winkel! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen

Gerrit ter Doest

We hebben vanmiddag een mooie salontafel gekocht bij Pronto in Zutphen. We hadden onze zinnen op ronde tafel gezet met 3 poten. Cees de Vlaming wees op het minder stabiel zijn van deze tafel en erna met goed advies een mooie zwarte industriële tafel gekocht. Cees erg bedankt voor je eerlijke advies! Marjon & Gerrit

Geen top!
Eerlijk advies en niets opdringen
Salontafel

Antwoord Pronto Wonen

Beste Marjon & Gerrit, Bedankt voor de enthousiaste reactie, daar worden we blij van! We hebben u met plezier geadviseerd. Graag zien we u nog eens terug in onze winkel. Woongroetjes, Team Pronto Wonen.

Pronto Naaldwijk

SterSterSterSterLege ster

Mooie collectie. Goed geholpen.

Vriendelijk personeel
Vloerkleed

Antwoord Pronto Wonen

Bedankt voor deze beoordeling. Dat horen we graag. We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen

Martin Zut

Ik wou dat ik een 11 kon geven

Uitmuntende klantenservice
Eettafel

Antwoord Pronto Wonen

Bedankt voor de enthousiaste reactie, daar worden we blij van! Woongroetjes, Team Pronto Wonen.

F Smeets

Sittard-geleen

Misschien de lange wachttijden levering
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door Denise
Arpeggio 2,5 zitsbank sg 04

Antwoord Pronto Wonen

Bedankt voor deze prachtige beoordeling en uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen

Elisabeth

Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding en het belangrijkste, vriendelijk personeel.

Alles
Bank en eettafelstoelen

Antwoord Pronto Wonen

Beste Elisabeth, bedankt voor de enthousiaste reactie, daar worden we blij van! Graag zien we u nog eens terug in onze winkel. Woongroetjes, Team Pronto Wonen.

Hr.John Rietvelt

Zeer fijn geholpen door Anouk en Sam bij aankoop van verschillende Meubels

Advies en de rust die de dames uitstraalde ,soest vestiging
N.v.t
Eethoek en stoelen, salontafel, wandkast,

Geantwoord op

Pronto Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.5/10
  • checkEerste review geschreven op 30 januari 2014

Pronto Wonen

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot tafelen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Postbus 538

4870 AM Etten-Leur

Assortiment
Deskundig advies
6.8/10
7.2/10

Tineke

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Als er iets mis is, beter meedenken en toegeeflijker zijn!
Vriendelijk bij aankoop
2 relaxfauteuil

Pronto wonen Huissen

Top (pronto wonen Huissen)

Nvt
Product of service:
Linoza Bank (kijken ernaar uit)

de Hoop

ZEER SLECHT!

GEEN!
Communicatie, vriendelijkheid, eerlijk, ik kan zo nog wel even doorgaan
Eettafel met 5 eetkamerstoelen

Schut

SterSterSterSterLege ster

Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn we tevreden. Bedankt!

Eerlijkheid en service verbeteren
Eetkamerstoelen cavaletta

Yvonne Lans

Geen verbeterpunten of tips voor mij is het allemaal perfect zo
Atrio opbergkast met bijpassende eettafel en stoelen nord goldy clay velours

Antwoord Pronto Wonen

Beste Yvonne, Hartelijk dank voor je review, heel veel plezier met je aankoop!

Kocak

Online meubels shoppen? Zo voorkom je een miskoop

6 Eetkamerstoelen

M. de Pater

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte kwaliteit goed verbloemen.
Klantvriendelijkheid. Kwaliteit. Eerlijkheid.
Eetkamerbank

Suus Kuin

Wat een service zo geweldig

Een super mooie oudroze bank

Ellen

Vooral: koester de goede mensen die voor jullie werken.
Banken, fauteuil, kasten, eettafelstoelen

Gerrit ter Doest

Geen top!
Eerlijk advies en niets opdringen
Salontafel

Pronto Naaldwijk

SterSterSterSterLege ster

Mooie collectie. Goed geholpen.

Vriendelijk personeel
Vloerkleed