Janneke Woldhuis

Glashelder doek

Snelle reactie op de mail om zaken te regelen en kort te sluiten.

les planeurs de puivert bondis

Très bonne société

très bien, bonne communication

LM Vermeulen

Perfecte services

Tevreden.

Goede afhandeling. Je word netjes op de hoogtete gehouden via e mail.

Jaap Oepkes

Perfect product en een perfecte aflevering

Zag het artikel bij toeval en had extra ondersteuning nodig voor mijn caravanhoes na de laatste storm. Door het gebruik van deze clips nu een perfecte passende en stormvaste caravanhoes.

Draaisluiting

Snelle levering, complete set draaisluitingen doe het zelf met zelfs schroefjes erbij.

Piet

Klasse

Goede kwaliteit en super snel geleverd

JS uit Weesp

Snelle service en prima klachtafhandeling

Donderdagmiddag zeil besteld, vrijdag al binnen. Toen bleek tijdens transport op een aantal hoeken de vouw ingescheurd te zijn. Even gemaild en er werd gelijk een nieuw zeil gestuurd die zaterdag... Donderdagmiddag zeil besteld, vrijdag al binnen. Toen bleek tijdens transport op een aantal hoeken de vouw ingescheurd te zijn. Even gemaild en er werd gelijk een nieuw zeil gestuurd die zaterdag werd afgeleverd. Top jongens! ??????

naus verhuur en grondverzet bv

Geweldige service

Ik had een artikel besteld en dit moest op maat gemaakt, ik dacht dat dit ook binnen 24 uur geleverd zou worden ivm tijdsdruk van mijn kant uit. dit was echter niet zo, maar toch hebben zij ervoor... Ik had een artikel besteld en dit moest op maat gemaakt, ik dacht dat dit ook binnen 24 uur geleverd zou worden ivm tijdsdruk van mijn kant uit. dit was echter niet zo, maar toch hebben zij ervoor gezorgd dat ik het artikel geruim op tijd in bezit had....

Dekzeil

Goed op de hoogte gehouden van de status en netjes afgeleverd.