Hydrosilver Systems B.V.

Great Fast Service!

Wytze

Goed bedrijf

Prima dekzeil ontvangen, stevig en goeie afwerking. Ze hebben veel verschillende afmetingen in voorraad waardoor er een korte levertijd is.

DE POORTERE FRANS

EEN TEVREDEN KLANT

Het product werd haarfijn uitgelegd,verschillende afbeeldingen konden bekeken worden en de site was snel en functioneel.
De bestelling gebeurde vlot,evenals de betaling en de levering volgde...
De bestelling gebeurde vlot,evenals de betaling en de levering volgde snel en correct.
Zodoende kan ik alleen constateren dat Uw presentatie,verwerking en logistiek op een hoog peil staan en alles gesmeerd verloopt.
PROFICIAT !

Dekzeil Per 260 8x10, groen

Overzichtelijke mobiele site, snelle en correcte afhandeling/levering, goed product dat voldoet aan de verwachtingen.

W Elings

ZEER TEVREDEN

WE ZIJN NOG EEN BEETJE TE VROEG VOOR EEN EIND OORDEEL ,,,IK MOET ,.M,N BESTELLING NOG KRIJGEN ,,MAAR DE EERSTE INDRUK IS ERG GOED.

Dekzeil

Zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis.

Anton van Maldegem

Betrouwbare webshop en snelle levering tegen goede prijzen

Niets dan positieve ervaringen

neil / microsail

Levering afdekzeil

bedankt, snelle service, en belangrijkste, produkt is goed kwaliteit !!

Onny

Steigernet gekocht

Ik zocht al langer om een net voor over mijn vijver. Alle officiële vijvernetten lieten de beukennootjes door die uit de bomen vielen. Het steigernet dat ik nu gekocht heb, doet dat niet. Bovendien... Ik zocht al langer om een net voor over mijn vijver. Alle officiële vijvernetten lieten de beukennootjes door die uit de bomen vielen. Het steigernet dat ik nu gekocht heb, doet dat niet. Bovendien kan ik het gewoon opnieuw gebruiken. Prima net!

Nick

Aanschaf transparant dekzeil

s'avonds besteld,s' morgens geleverd.. nooit eerder meegemaakt.... geweldig