klus en metaal bewerkings bedrijf Pwiericx

Tarp zeilen .com

goede service waren eerste zending kwijt werd wel snel een nieuwe op gestuurd

Richard

Kasfolie

Na een soepele bestelling via de site bleek de levering naar Maastricht iets meer tijd in beslag te nemen: 1½ week. Op de dag dat ik belde, wat in een keer lukte, kwam de bestelling binnen. Gelukkig... Na een soepele bestelling via de site bleek de levering naar Maastricht iets meer tijd in beslag te nemen: 1½ week. Op de dag dat ik belde, wat in een keer lukte, kwam de bestelling binnen. Gelukkig was de kas in aanbouw en nog niet klaar en dus de late levering geen probleem.

Prima service

Deugdelijk materiaal, goede communicatie en vlotte levering

WSV Giesbeek

Levering aan WSV Giesbeek.

goed telefonisch bereikbaar, goede prijzen, vriendelijke service, en als hij zegt dat hij terug belt, dan doet hij dat ook.

Anton Swaneveld

Prettige afhandeling van de order.

Na 10 meter pvc-doek besteld en betaald te hebben werd de bestelling netjes een paar dagen later thuis bezorgd.

EMOE.com

Fijne behandeling bij dit bedrijf.

goede produkten,snelle levering ondanks het carnavalsweekend.behandeling is zeer goed.

Goede service

Wij hadden evo vloer tegels besteld bij levering was er een tegel te weinig(fout door transporteur).
Na levering was keurig en telefonisch contact was ook prima een hele goede service echt aan te raden.

Ben

Snel/efficient/ makkelijk

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel met de uitgebreide status info. Super

Bestelling bij PVC

Snel geleverd. Kon goede informatie verstrekken bij de bestelde materialen.